سلام خانم ماه منير
با اينكه با صحبتهاي خانم آني تا 90 درصد موافق هستم ولي من فكر ميكنم مشكل شما شايد از چيز ديگهاي هم ناشي بشه:
احتمالاً همسر شما توي يك ارگان مذهبي و عقيدتي و يا ارگان دولتي سفت و سخت كه رعايت ظواهر براشون مهمه كار ميكنه و خوب پستهاي خوب هم براي كساني است كه بيشتر به اين ظواهر پايبند هستند.
لذا همسر شما ممكن است (نميگم حتماً) بر خلاف عقيده دروني خودش همچين تظاهري را كرده باشه. (متاسفانه به دليل كمبود شغل مناسب تقريباً جامعه دچار چنين مشكلات و تعارضاتي شده كما اينكه دور بر خودمون به وفور اين آدمها را ميبينيم). اما شما قطعاً انتخابتون را براي اين كرديد كه ظاهراًو باطناً همسرتون مذهبي هستند. و حالا كه وارد زندگي شديد و تا حدي به روحيات واقعي شوهرتون پي برديد دچار حس خسران شديد.
اما نكته ديگه اينكه همسر شما هم انسانه مثل تمام انسانها. نه فرشته است و نه معصوم. اگر فرض بالايي بنده صحيح باشه همسر شما از چند جا بايد جلوي خودش را براي استفاده از ميوه ممنوعه بگيره. متاسفانه در چنين مواقعي كشش عجيبي براي استفاده از همون ميوه ممنوعه به وجود ميآد كه گاهي از طاقت يك انسان به دوره به قول معروف مگه آدمهاي مذهبي دل ندارند.( البته بنده هيچ اعتقادي ندارم كه ديدن اين عكسها ميوه ممنوعه است و اگر حساسيتهاي شما نباشه بعد از مدتي جذابيتش را براش از دست ميده و خودش ديگه تمايلي به نگاه كردن به اين جور عكسها نخواهد داشت).
ماه منير خانم
نمي دونم مشكل من را ميدونيد يا خير اما متاسفانه من كار اشتباهي كردم كه الان شوهرم تقريباً در جايگاه شماست و البته خيلي بيشتر و سفت و سختتر چون اون يك مرده و من زن، اما باور ميكنيد الان آرزوي من اينه كه من بدون بياعتمادي همسرم و كنترل اون بتونم فقط برم مثلاً يك مركز خريد يا بازار و ... با خيال آسوده و بدون دغدغه خريد كنم و بيام. قبلاً همچين اختياراتي داشتم ولي اينقدر مشتاق و حريص نبودم . سال به سال تازه با دعوا شوهرم وادارم مي كرد كه بدون اون براي خريد برم براي اينكه حوصله نداشت بياد. اما الان برام شده يك جرعه آب و يا نفس تازه كه ميخوام سر بكشم. حس ميكنم توي يك زنجيرم و دلم ميخواد اين زنجيرها را پاره كنم و آزاد بشم.
پس اينقدر اين مسأله را براي خودتون تابو نكنيد و يه مدت به حال خودش بگذاريد و آرامش را به روح و روان خودتون برگردونيد.
در آخر براي من هم دعا كنيد كه وافعاً محتاج دعاي همهتون هستم عزيزان.

علاقه مندی ها (Bookmarks)