من تمامى حرفايى كه ميزنى برام آشناس انگار خودم اينارو نوشتم!
اگه اشتباه نكنم ازدواجتون به يه سال نرسيده بود!
من نميدونم اخلاقيات همسرتو ولى ميدونم يك سال اول خيلى سخته! من يك سال و نيمه ازدواج كردم نميگم الان ديگه مشكلى نيست ولى واقعا شكل روابط تغيير ميكنه. ببين همه ما چه دختر چه پسر براى زندگى متاهلى آموزش نديديم و بلد نيستيم . اينكه زن و مرد با هم فرق دارن خيلى بيشتر از علايق و ظاهر هستش. ببين من و همسرم از بچگى همو دوست داشتيم و ازدواجمون تقريبا يه ازدواج ايده آل از نظر تشابه فكرى و ... بود اما ميتونم بگم زندگيمون يك سال اول ميدون جنگ دو نفره بود!
اگه هر كار ميكنى فايده نداره طبيعى چون همسرت هم به اندازه تو و حتى بيشتر ناشيه!
ببخشيد اينو ميگم ولى احساس من از يك سال اول زندگيم اينه كه مثل دوتا مرغ وحشى بوديم! هى بپر بهم هى درگيرى همه چى سوژه ميشد انگار هر دو بى منطق عصبى بوديم. مشكل به نظرم صد در صد بى تجربگيمونه! تمام تجربه ما پدر مادرمون بعد ٣ دهه زنگى هستن! و رفتار بى منطق همسر تازه كارمون خلى برامون سنگين ميشه!
اما همين الان كه شش ماه از سالگرد ازدواجمون گذشته كاملا حس ميكنم به قول شازده كوچولو هر دومون اهلى شديم!
هنوز هم گاهى اختلاف داريم هنوز هم مشكلات گاه سرك ميكشن اما شيوه برخورد ما با هم عوض شده و شايد تنها چيزى كه لازم بود گذر زمان و همون تلاش هاى به ظاهر بى حاصل!
من نميدونم ريز مسائلتون چيه ولى ميخوام مطمئن باشى اينا فقط متعلق به شما نيست و به جاى اينكه انرژى تو بزارى رو غصه خوردن و پشيمونى بزارش رو سازندگى و كشف هم خودت هم همسرت.
آگاه بودنت نسبت به شرايط خيلى مهم هستش!
البته خيلى رفتارهاى عجيب مردا هم تو اين دوران دليل داره كه پيداشون ميكنى نگرانى ها و ...
بزار اهلى كه شدين اون وقت قضاوت كن!
كتاب بخون ، مشاوره برو ( يا برين!) و بدون هر كتاب اگه يه نكته كوچيك هم يادت بده خوب و موثره! من تاثيرش رو همون موقع نديدم ولى الان تاثيرش جلو چشممه!
مطمئنا همسرت داراى جنبه هاى خبلي خوبى هست كه ميگى كلى خاطرخواه داشته! بايد اونارو هدايت كنى تو زندگيت!
چقدر حرف دارم برات آخه عين اين شرايط رو تا همين چند وقت پيش لمس ميكردم!

علاقه مندی ها (Bookmarks)