خواهرم بازم سلام
البته من در اين مورد نظر شخصي ام رو ميگم ، با اينكه خودم روحاني ام و خيلي مراجعه مي كنن براي استخاره ، اما براي چند چيز هرگز استخاره نمي زنم ، يكي از اون موارد جهت ازدواجه ،
هميشه ميگم ازدواج يه امر يقيني هست و اگر شكي در اون باشه بايد تلاش كني تا شكت برطرف بشه ، نه اينكه با استخاره بخواي تبديل به يقين كني كه امكان نداره ...
شما اگه يه لباس بخواي بخري ، استخاره ميزين ؟ يا اينكه قد و اندازه و رنگ و جنس و .... اون رو مورد تحقيق قرار ميديد ؟ اگه لباسي قد و اندازه و رنگي زياد به دلت نشينه ، ميگي صبر كن يه استخاره بزنن ؟؟؟ (( هر چند كه متاسفانه ميبينيم گاهي اوقات تو همين هم ، افرادي عقل رو تعطيل مي كنند و ميرن سراغ استخاره ))
اينم كه ميگيد : خدا صلاح بنده اش رو مي خواد ، شكي در اين نيست ، اما خدا عقل و فكر و درايت را به انسان داده تا خودش صلاح خودش رو تعيين كنه ...
همينطور كه در امضاي خودمم آوردم : خدا هرگز براي انسان كاري انجام نميده تا اينكه خود انسان حركتي كنه ، خدا چون صلاح بنده اش رو مي خواسته به اون قدرت عقل و تفكر و انتخاب داده تا از اين راه مصلحت خود را خودش تعيين كند ...
خلاصه بگم : با اين نوع استخاره در ازدواج صد در صد مخالفم ، اما نوع ديگر استخاره كه در روايات و از امام صادق (ع) بيان گرديده اشاره اي ميكنم كه : بعد از اينكه انسان ، با تحقيق و مشورت و ............... تصميم به كاري گرفت ، دو ركعت نماز استخاره ( طلب خير ) مانند نماز صبح به نيت نماز استخاره بخواند و بعد از نماز در سجده : 101 مرتبه ذكر شريف (( استخير الله برحمة )) را بگويد و از خداوند در كاري كه با عقل و تفكر و دراية انتخاب كرده ، طلب خير كنه و اين استخاره ، يعني استخاره صحيح ...
آرزوي موفقيت و شادكامي براي شما خواهرم دارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)