سلام مجدد خدمت همه دوستان گلم
در مقابل این همه ابراز لطف واقعا زبانم قاصر هست و نمی دونم چی بگم , این لطف همه دوستان نازنینم است و من واقعا خودم رو انقد قابل نمی دونم.
همه دوستان از من دلیل خداحافظی می خواهند ؛ با اجازه جناب مدیر بزرگ می خواهم بنویسم چون همیشه گفته ام و باور دارم که همه ما جزو خانواده همدردی هستیم و خودی غیر خودی در یک خانواده معنی ندارد.
دیشب دلیلم رو نوشته بودم ولی خب متاسفانه با صلاحدید مدیر حذف شد.
همیشه شعار جناب سنگتراشان این بود که اینجا یک سایت روانشناختی هست و اعضا حق صحبت در مورد موضوعات سیاسی ندارند و اتفاقا شعار بسیار خوب و مناسبی برای حفظ همچین مجموعه ای بود چون می دونی که بحث سیاسی جیز هست و گاها حتی انسان رو خاکستر هم می کند. ولی من با وجود این شعار آقای سنگتراشان دلیل وجود تبلیغ انتخابات رو اصلا متوجه نمی شوم , من نمی دونم تبلیغ برای انتخابات در کجای این مبحث روانشناسی قرار می گیرد. و لذا نمی توانم سیاست دروغ و یک بام و دوهوا و برداشت همه مسایل به نفع خود را تحمل کنم. این یک تصمیم احساسی به هیچ وجه نیست , چون چند ماهی بود که تصمیم داشتم که از شما دوستان گلم خداحافظی کنم و در چند جا هم ذکر کرده بودم. می خواستم بروم (این دلیل برای قبل از این جریان بود)چون احساس می کردم به اون درجه از رشدی رسیده ام که دیگر می تونم خودم معلم خودم باشم و دانسته هام رو تمرین کنم و همینطور اینکه حضورم خیلی مفید برای تالار نبود و فکر می کردم خب حضور من خیلی کمک کننده نیست و خوشبختانه اینجا مشاورهای متخصص خوبی دارد.
دوستان عزیزم دوست ندارم رفتن من تاثیر بدی برجو تالار داشته باشد , چون هنوز انقد خودخواه نشده ام که دوستانی که دست نیاز به راهنمایی دراز کرده اند رو بر اثر حاشیه ها بی جواب بماند.
دوستتان دارم
در پناه حق
با احترام
گل مریم

علاقه مندی ها (Bookmarks)