نقل قول نوشته اصلی توسط صنم_64
راستي mah_v جون، چند نكته ديگه هم يادم اومد كه بهت بگم:
دوست من هم با شوهرش 10 سال اختلاف سني داره و من چند تا نكته هم از زندگي اين دوستم برات مي گم:
اول از همه اينكه آقايوني كه از سن 30 سالگي رد ميشن بدليل داشتن تجربه زندگي مجردي و يا در كل گذر از سالهاي اوج جوانيشان، ممكنه در ابراز احساسات ضعيف باشند يعني شايد اولش از آشنايي با يه شخص جديد مخصوصا دختراني كه پرشور هستند خيلي هم به وجد ميان و كلي هم ابراز احساسات مي كنند اما ممكنه اين احساسات زودگذر باشه و بعدها در زندگي به مشكل بخورند. ( باز هم تكرار مي كنم كه استثنا هم وجود داره و من به صورت عمومي اين مسئله رو عرض ميكنم.)
اصلا اگه دقت كني و حتي يك نظرسنجي از پسران بالاي 30 سال بگيري متوجه ميشي كه اكثرشون دوست دارند كه اختلاف سني بيشتري با خانمشون داشته باشند، چون از خانمشون انتظار انرژي و شادابي بيشتر يدارند تا جبران اين احساسات خودشون رو بكنند.
نكته دوم: در عين حال كه مايلند همسرشون خانه دار باشه اما انتظار دارند كه خانومشون آنان را در همه جا همراهي كنند و باصطلاح گاهي اوقات به ديده همسر فرمايشي به همسرانشون مي نگرند. ( نمي دونم منظورم واضح بود يا نه، توضيحش يكم سخته چون در اين مورد يكم دوگانه رفتار مي كنند، يه جورايي از خانمشون مي خوان كه خانه دار باشه اما يك حضور تشخص آميزي در جامعه هم داشته باشند.)
و يك سوال هم كه هميشه مطرحه مسائل جنسي و اينكه (در مورد اين مسئله حتما مشاور بهت كمك خواهد كرد) اين سوال آخر رو خيلي جدي بگير، پدر دوستم با ازدواجشون بخاطر همين مسئله مخالفت داشت اما متاسفانه دوستم بي توجه بود.
ممنونم دوست عزیزم
آره مورد آخر ذهنم رو خیلی مشغول کرده فردا 1 وقت مشاور گرفتم چون نمی شناسنم تصمیم گرفتم فردا تنها پیش مشاور برم و بعد به اتفاق هم بریم انشالله که هر چی خیر هست پیش بیاد بازم از تجاربی که در اختیارم دادین ممنونم