بازم سلام به شما

این خیلی خوبه که خودت قبول داری کمی حساس شدی...آفرین که انقدر صادقی

خب میدونی راه مبارزه با آدمهای لجباز چیه؟
یک چیز و اون هم بی تفاوت باشی

اون چون میبینه حرص شما درمیاد اینکارار رو میکنه.مسلما اگر ببینه حرص شما در نمیاد دیگه این کار رو نمیکنه
میدونم ممکنه شروعش سخت باشه ولی باید کم کم بی تفاوتی در مورد اینجور مسائل رو شروع کنی...

مطمئن باش جواب میده
دوست عزیزم
خواهش میکنم به خاطر هرکسی که دوستش داری باهمدیگه مشاجره نکنید....
تاثیر فوق العاده بدی در روحیه دختر کوچولوت میذار...
اینو الان نه....20 سال دیگه میفهمی....

دختری رو میشناسم که در زمان بچه گیش پدر و مادرش باهم دعوا میکردن و این بچه موقع دعوای اونا توی کمد قایم میشد....این دختر الان 25 سالشه و ازدواج کرده..باورت میشه الان وقتی با شوهرش دعواش میشه میره بازم تویکمد قایم میشه؟!!!!!!!!!!!!

حالا دیگه خودت ببین چقدر از شوهر و خانواده شوهر انگ روانی بودن و ...میخوره

راستشو بخوای ادمهایی که مدعی هستن اکثرا چیز زیادی ندارن و بالعکس..پس از حرف همسرت دلخور نشو

عزیز من دلیل نداره همسرت حتما اعتراف کنه که قبول دارم که اشتباه کردم...
مردها نمیگن این جمله رو...همسر منم قبول نمیکنه ولی بعد از دعوا مثلا میره برا من ساعت 2 نصفه شب اون چیزی رو که دوست دارم از زیر سنگ پیدا میکنه و میخره....

خود اینکار برای من از 100 بار معذرت خواهی کردنش باارزش تره...

دوست خوبم ما زنا فکر میکنیم وقتیکه شاغلیم به درد میخوریم...نمیونم از لحاظ مذهبی چقدر قوی هستی...
جایی امام خمینی گفتن که من حاضرم تمام عبادات 60-70 ساله ام رو بدم و در مقابل ی روز ثواب خانه داری و بچه داری شما (خطا ب به دختراشون) شما رو بهم بدن

دوست خوبم مادر و زن خوب بودن خیلی مهم تر از کارمند نمونه یه سازمان دولتی بودنه....
اون دنیا ازت نمیپرسن کارمند خوبی بودی یا نه؟
ولی هزارن بار ازت میپرسن همسر خوبی بودی؟مادر خوبی بودی؟

فکر کردی بچه داری کم کاریه!؟!
اگر دقت کنی زمانای قدم طل خیلی کمتر بود یه دلیلش میدونی چیه؟
اینکه هرکس کار خودشو میکرد...
زن خونه داری و بچه داری و مر ه نان آور خونه
دوست خوبم مادر من بد از زایمان من و برادرم خونه نشین شد.(مدیر مدرسه بودن و هنوزم بازنشسته نشدن)
همه خاله هام باهاش دعوا کردن(اونا هم معلم و ناظم بودن) که برای سابقه ات بد میشه و ...
اما مادرم فقط حرفش یک چیز بود و اون هم این بود که بچه هام خوب تربیت بشن....

حالا بد از 22 سال (نمیگم خیلی موفقم) ولی من و برادرم زبان زد خاص و عام هستیم و اینو مدیون از خود گذشتگیهای مادرم هستیم
از طرفی پسر خاله ام ا همسرش جدا شده...دختر خاله هام متاسفانه ه بیراهه رفتن و همیشه میگن مادر ما کارش رو ترجیح داد به ما...
ببخشید سرت رو درد آوردم...

پس اصلا فکر نکن داری کم کار میکنی...جهاد زن خوب شوهرداریشه....
الان وقت رسیدن به این نتیجه نیست که شما برای هم ساخته شدین یا نه...

الان دیگه فقط وقت ارامشه و صبوری شماست
دوست خوب راهی رو که بهت گفتم انجام بده
شاید زیاد داری به این موضوع گیر میدی
مدتی ازش انتقاد نکن تا ببینیم نتیجه میده یا نه

موفق باشی

ببخشی دوستان من کیبوردم خراب شده و بعضی کلمات رو درست نزده خودمم انقدر خسته ام که نگاه نمیکنم چی نوشتم
بابت این موضوع عذر میخوام