سلام
به نظر من از همون اول هم مي تونستي بفهمي كه توي دستش يه جور سرگرمي هستي براي گذروندن اوقات كسي كه از همون اول فقط راجع به س ك س صحبت مي كنه معلومه كه شما را فقط براي يه چند صباحي خوشي و حالش مي خواد خوب مطمئنا بعد از مدتي وقتي يكي باشه كه بتونه اين خواسته را به طريق بهتر عملي كنه مي ره دنبال اون من نمي تونم بگم فراموشش كن يا نه ولي با خودت فكر كن كه مي توني سر به راحش كني يا نه اگه نه پس سعي كن كه ديگه اشتباه نكني مي دوني من هم يه مشكلي مثل تو رو داشتم فقط با درجه پايينتر و اون اينكه هيچ وقت حرف س ك س نبوده و اينكه من يه دخترم فكر مي كردم كه جدايي خيلي سخت باشه ولي حالا مي بينم كه به اون سختي ها هم نيست من به طرفم شك كردم چون نتونست توي زماني كه من تعيين كردم با خانواده ام صحبت كنه تو هم مطمئن باش اگر به كار و زندگي ات بچسبي اونو فراموش مي كني خواه ناخواه فقط سعي كن آينده ات را درست بسازي
اميدوارم بتوني با قضيه هر طور هست كنار بيايي فقط يه چيز را بدون كه عشق را نبايد گدايي كرد بايد دو طرفه باشه والا ارزشي نداره من هنوز نتونستم مشكل خودم را حل كنم ولي به اين چيزي كه بهت گفتم اعتقاد دارم هميشه مردها گرگ نيستن بعضي وقتها البته با عرض معذرت از خانمها مي گم كه زنها هم مي تونن گرگ باشن خدا به همرات موفق باشي