نه فکر نمی کنم. چون هنوز این تاپیک را هیچ یک از مدیران همدردی ندیده اندو سرنوشتش معلوم نیست که اطلاع رسانی کنیم.نوشته اصلی توسط گلنوش67
تشکرشده 37,361 در 7,159 پست
نه فکر نمی کنم. چون هنوز این تاپیک را هیچ یک از مدیران همدردی ندیده اندو سرنوشتش معلوم نیست که اطلاع رسانی کنیم.نوشته اصلی توسط گلنوش67
مدیرهمدردی (دوشنبه 01 اسفند 90)
تشکرشده 9,665 در 1,930 پست
گمونم حساب کاربری من اشتباهی فعال شده.نکنه یکی دیگه شارژ کرده اشتباهی به حساب من ریخته شده؟
بهار.زندگی (جمعه 05 اسفند 90)
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
سلام خانم بهار 66 محترم
حساب کاربری اشتباهی فعا ل شده است به مدیر همدردی گزارش دادم صبور باشید ممنون![]()
محمدابراهیمی (چهارشنبه 03 اسفند 90)
حالا اصراري نيستا.بذارين باشه:D البته اگه مال يكي ديگه نيست:P
بهار.زندگی (چهارشنبه 03 اسفند 90)
تشکرشده 4,874 در 1,141 پست
سلامي دوباره
خانم يك زن اميدوار يه تاپيك داشتن به نام رفتارهاي غلط من در زندگي مشترك
كه قفل شد به اين دليل كه تاپيك الگوي رفتاري در حل مشكلات ميشه به اين مسئله پرداخت.
به نظر من اين دو تا تاپيك با هم فرق دارن شايد من فقط يه كار اشتباه كنم كه پشيمون شم و واقعا هم راه حل نخواد.شايد اصلا مشكل نباشه كه راه حل بخواد فقط يه تجربست كه دفعه ديگه اين كارو تكرار نكنيم. هدف هم اينه كه اين تجربه هاي غلط رو ديگران هم بدونن.
پيشنهاد: اجازه ميدين اين تاپيك دوباره ايجاد شه؟؟؟
گلنوش67 (جمعه 05 اسفند 90)
تشکرشده 3,297 در 818 پست
حالا که از ولادت پیامبر (ص) می گذره بهتر نیست تصویر و پیام تبریک رو هم عوض کنید ؟
البته منظورم بیشتر پیامه وگرنه تصویرش که حرف نداره
رایحه عشق (جمعه 05 اسفند 90)
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
سلام خانم رایحه عشق محترم
ولادت پیامبر ص تصویر با لای تالار عوض می شود تصویر سا ل نو با لای تالار قرار می دهد
صبور باشید تصویر بالای تالار عوض شود ممنون
![]()
محمدابراهیمی (جمعه 05 اسفند 90)
تشکرشده 4,874 در 1,141 پست
مگر پيغام هاي خصوصي خوانده ميشوند؟
پيغام فرستادم پيام انجمن امد كه شما در طول 5 دقيقه گذشته دو پيام مشابه با اين محتوا فرستاده ايد
تشکرشده 37,361 در 7,159 پست
با سلام
این مربوط به نحوه عمل نرم افزار تالار هست
اگر فردی دوباره پشت سرهم در کمتر از 5 دقیقه روی ارسال کلیک کند(با یک محتوا)، پیام تالار می آیدبه این مفهوم که پیام قبلا ارسال شده است.
مدیرهمدردی (جمعه 05 اسفند 90)
سلام.
در مورد پست قبلیم یه توضیحی بدم در مورد اضافه شدن شارژ،مدیر همدردی توضیحی برام درباره این موضوع ارسال کردند.
خوشبختانه اینکه کسی دیگه شارژ کنه و حساب من فعال بشه نبوده.ایشون موضوع رو برام روشن کردند.فقط اینو خواستم بگم که احیانا کسی فکر نکنه اگه شارژ کنه ممکنه اشتباهی حساب کسی دیگه فعال بشه.خیالتون راحت:)
بهار.زندگی (جمعه 05 اسفند 90)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)