نوشته اصلی توسط
حنان
ببين عزيزم اينكه ميگي از نظر كلامي بهت ابراز محبت ميكنه نشون ميده كه از نظر عاطفي بهت سرد نيست و دوستت داره
ولي خوب شما ميگين كه همسر عقديتون از نظر رابطه فيزيكي امتناع ميكنه... آخه شما وقتي رسما عقد هستين كه نبايد ديگه بوسه رو از شما دريغ بكنه! من نميدونم ولي من تاحالا نديدم كسايي كه عقد باشن ولي ديگه اين ساده ترين چيزهارو از هم دريغ كنن، اگرم دريغي بوده از سمت خانم بوده كه چون توي فرهنگ ما ايرانيا مادرا از بچه گي در تربيت خصوصا دختراشون اين روابطو به عنوان گناه معرفي ميكنن يا دختر به خاطر خجالتي بودنش از اين روابط امتناع ميكنه .... ولي اينكه يه آقا از ساده ترين چيزها امتناع بكنه من نشنيدم در اين حد!!!
گفتم شايد آدم خجالتي اي باشه!!! كه ميگين نيست، يا شايد اينجور روابط باعث يه جور احساس گناه ميشه درونش ( كه اونم در رابطه با خانوماست بيشتر من در رابطه با آقايون نشنيدم)
خوب عزيزم شما كلا موقعيت تنها شدن رو ندارين يا اينكه ميتونين داشته باشين ولي اون نميخواد كه داشته باشين؟؟؟ حتما از مادر و پدرش خجالت ميكشه يا از كساي ديگه و دوست نداره كه ديگران فكر كنن تحمل نداره صبر كنه تا رسما ازدواج كنه... نميدونم
يه احتمال هم هست كه شايد از نظر جنسي آدم سردي باشه....
اميدوارم دوستان با تجربه بتونن كمكت كنن
علاقه مندی ها (Bookmarks)