RE: به دنبال ثبات و آرامش
سلام
از همه دوستانی که همراهیم می کنم خیلی خیلی ممنونم و سپاسگزارم
و جز دعا هیچ کاری نمی تونم انجام بدم
خانم ani حرفاتون همیشه برام مثل یه نوری می مونه که به دل تاریکم می تابه و بهم میگه راهی هست و تو داری اشتباه می کنی خدا خیرتون بده و هیچ وقت مشکلی تو زندگیتون نداشته باشید
بهار جان من خیل وقتا تو موقعیتی که شما شرح دادید قرار گرفتم و موقعیتشو درک کردم ولی دیروز قشنگ تابلو بود که همسرم نمی خواست جواب تلفنمو بده که البته خانم ani گفتن که به قضیه از زوایای مختلف نگاه کنم منم این قضیه رو به حساب دلخوریش از خودم گذاشتم
ولی باید این بار به جای اینکه صورت مسئله رو پاک کنم یک بار برای همیشه تکلیف خودمو با این قضیه روشن کنم خیلی خیلی سخته ولی راهی جز سعی دوباره ندارم
از بس توی این زندگی زمین خوردم و دوباره از نوع شروع کردم تمام پاهام دیگه زخمی شده و از روزی می ترسم که دیگه نایی برای دوباره بلند شدن برام نمونه
همسرم بهم میگه تو مثل گاو نه من شیر ده می مونی و واقعا هم راست میگه
همه چیزو به نحو احسنت در زندگیم رعایت می کنم و انجام می دم و این تا زمانیکه همه چیز خوبه خدا نکنه که از چیزی ناراحت باشم همه چیزو حتی محبت های همسرم و خودمو می برم زیر سوال
گذشت هایی که تو زندگیم کردم رو شاید کمتر کسی تو زندگیش کرده باشه ولی هیچ وقت به چشم نیومده و نمی اد چون تو دعواهامون برده مش زیر سوال
چون از بس کردمش شده عادت زندگیم
راستش دیشب باهاش دوباره آشتی کردم
هر چند ازم خیلی دلخوره ولی به هر حال باید زمان بگذره تا همه چیز دوباره خوب شه
ولی می خوام مثل یه معلم با چوب بالای سر خودم وایستم و اشکلات خودمو توی این زندگی بر طرف کنم
دفعه پیش تا مرحله ای با همسرم پیش رفتم که بعد از مدتها بهم ابراز احساسات کرد و بهم گفت نمی خواد هیچ وقت ناراحتیم رو ببینه
و یه بارم از زیبایی چشمام تعریف کرد
ولی می دونم رسیدن دوباره من به نقطه قبلیم و رفع دلخوریه همسرم از من یه دنیا صبر می خواد ولی چه میشه کرد زندگیه منم اینطوریه
برام دعا کنید و بهم کمک کنید که این حساسیت های بی مورد و برای همیشه به کناری بگذارم
بهم کمک کنید
[align=center]خوشبخت کسی نیست که مشکلی ندارد
بلکه کسی است که با مشکلاتش مشکلی ندارد .[/align]
علاقه مندی ها (Bookmarks)