matra جان سلام. یه تایپیک ار المیرا خانوم داشتی که به نظر میاد بهش توجه نکردی !
من با ایشون موافقم و این موضوع از نظر علمی ثابت شده.
البته من خودم یک زن احساسی هستم و میدونم که بعضی احساسارو نمیشه با منطق و عقل عوضش کرد .
فقط خواستم یه دور دیگه المیرا خانوم رو بخونیش.
من هم عاشق کس دیگه ای بودم و به دلایلی بهش نرسیدم(خودم نخواستمش البته) اما این دلیل نمیشه که تو ادم بدی باشی. شوهر من اصلا خوش تیپو خوش زبون نیست در صورتیکه اونیکه عاشقش بودم اخرش بود. اما هر وقت ته دلم مقایسه میکنم از شوهرم بدم میاد. اما به این فکر میکنم که عوضش شوهر من با خداست و اهل زندگی اما اون اهل همه چی بود جز زندگی. (با اینکه اینم میدونم زیاد یاد اون فلانیه میفتم و دقیقا نقطه ضعف شوهرمو با اون مقایسه میکنم و تو دلم احساس بد بختی میکنم)
به نظرم منظور هم پرواز توهین به شخص تو نبوده عزیزم . ایشون موضوع رو از این نظر جواب دادن که یعنی 1 ثانیه هم تو دلمون نگیم اگه شوهرم این اخلاق فلانی رو داشت چه خوب میشد.چون اون فلانی هم یه اخلاق بد دیگه داره که شوهر من و تو نداره. منم مثل تو اصلا از ازدواجم پشیمون نیستم و اهل خیانت و این چیزام نیستم و به قول خودت اگه اهلش بودیم الان تو خیابونا دنبال راه حل بودیم نه اینجا!
قربونت برم که مثل خودم زودی بهت بر میخوره و دل نازکی. من کاملا درکت میکنم . منم مثل تو .دنبال راه حل واسه زندگی بهتر با شوهرم میگردم نه چیز دیگه. اما مگه این دل لامصب راه میااااااااااااااااد !
اینم بگم: احساس خوب ادما بستگی به طرز نگاهشون به مسائل هم داره. اگه تو رو این موضوع تمرکز کنی همیشه احساس کمبود میکنی. سعی کن بیشتر درک کنی وشاید واقعا نمیتونه. با حرفایی که از شوهرت زدی .شوهر خیلیییییییییی خوبیم داری دختر جون. تیترای بقیه رو یه نیگا بنداز ببین چه مشکلاتی دارن ادما !
سخت نگیر .قدرشو بدون بابا . سعی کن به خودت بگی این اخلاق بد شوهرته و باید قبول کنی. اخلاقشم اونقدر وحشتناک نیست که بخوای احساس بدبختی کنی. اهان .اینم امتحان کن .وقتی اون نمیخواد تو یه کاری کن که بخواد (اینجوری خیلی خوش میگذره بهت)![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)