با سلام و احترام
لطفا دوستان توجه کنند تا بهتر بتوانند از تالار همدردی استفاده کنند.
یکم: قوانین همدردی را به دقت بخوانند و به کار گیرند.
دوم: هر تاپیک باید در جهت خودش پیش برود. لذا از ارسال مسائل حاشیه ای زیر تاپیک ها اجتناب کنید.
سوم: اگر در مورد تاپیکی سئوالی شخصی داشتید می توانید تاپیک جدیدی باز کیند و لینک تاپیک مورد سئوال را در آن قرار داده و سئوال خود را در ذیل آن مطرح کنید. در واقع شما صاحب تاپیک خودتان خواهید شد.
چهارم: برای اینکه در آینده بهتر بتوان به مطالب دسترسی یافت از ارسال مسائل مختلف در یک تاپیک پرهیز شود.
پنجم: چون تالار صرفا خدمات مشاوره ای به فرد می دهد و برنامه ای فعلا در جهت برنامه های جامعه شناسی، اجتماعی، فرهنگی و ... مشخصا ندارد. لذا تاپیک هایی که افراد ایجاد می کنند باید در مورد مشکلات خودشون مطالب بیان کنند و از گسترده کردن موضوعات جامعه پرهیز کنند چون در آن صورت نمی توان روی مشکل مراجع متمرکز شد.
یک مثال از نحوه طرح مشکل:
بنده دختری 25 ساله هستم و برای انتخاب همسر نیاز به راهنمایی دارم. تصور می کنم که اگر با کسی دوست نشوم نمی توانم همسر دلخواهم را پیدا کنم. و در جامعه افراد زیادی را می بینم که این دوستی ها را دارند. و حتی ازدواج می کنند. آیا می توانم به این ترتیب با کسی دوست شده و ازدواج کنم. اگر این کار را بکنم چه معایبی دارد؟ اگر با کسی دوست نشوم چگونه همسر دلخواهم را پیدا کنم
============
پاورقی:
مهم: دوستانی که در اینجا با توجه به توضیحات ارائه شده پست ارسال کرده اند، ضروری هست مطالبشان را همانطور که گفتم در تاپیک مستقل و به صورت گفته شده بیان کنند، تا بتوانند بعدا دسترسی داشته باشند.
با تشکر

علاقه مندی ها (Bookmarks)