سلام .
آهاي this is me مطمئني كه اين تو هستي ؟
منم بچه كامپيوترم ، هر چقدر بچه هاي ديگه بگن حريم خصوصي ، تا جاي ما نباشن نميتونن درك كنن .
من كار هكتو تاييد نميكنما اما اون قيلي ويلي كه دل آدم واسه هك ميره هيچ حريم خصوصي نميشناسه .
بگذريم .
من فقط يه تجربه شخصي بگم .
من يه زماني مريد يه آقاي مذهبي خيلي مطرح بودم . (هنوزم آدم مذهبي هستم ) ميگفت ( و توي خيلي روايات هم هست ) كه اگر 13 رجب بري مشهد كلي بركت توي زندگيت ميفته .
13 رجب سال 87 رفتم مشهد. كل ماه رجب و شعبان روزه گرفتم .شعبان سوريه رفتم . چند بار قرآن ختم كردم .و توي رمضان مكه . توي يه روز خيلي خاص توي مسجدالحرام كسي بهم زنگ زد و يه كار خيلي خاص پيشنهاد داد .
مطمئن بودم خدا بهم نظر كرده .
3 سال عمرم و همه سرمايم رو روش گذاشتم . (سرمايه زياد مالي و معنوي ) آخرش 6 ماه قبل پوچ شد.
اون موقع چون منتظر يه معجزه از طرف خدا بودم همه چيزو نشونه از طرف خدا ميديدم . الان بعد از 6 ماه كه حسابي زمين خوردم و كلي سرمايه از دست دادم به گذشته كه فكر ميكنم ميبينم ميشد با چشم باز از همون روز اول معايب كار رو ديد . اما من دلخوش به نشونه هايي بودم كه فكر ميكردم از طرف خدا براي منه .
من راهو خيلي اشتباه رفتم ،تو نرو .
دين خيلي خوبه ،خدا تو تك تك آيه ها هست ،اما قبل از اون به ما عقل داده .
يه كاري نكن كه بعدا به خاطر اشتباهت دينت هم به بوته آزمايش بره .
دوست من هميشه سعي كن يه حريم بين خودت و همسر آيندت باشه كه قبح چيزهاي بد از بين نرفته باشه .
اون خانوم چند سال هم از تو بزرگتره مطمئن باش خيلي با تجربه تر از توئه .
همين كه ايشون بزرگتره (بدون در نظر گرفتن بقيه فاكتورها ) ميتونست يه نقطه منفي باشه ، حالا با اين پيشينه ؟؟؟؟؟ نميدونم .
اگر برادرم بودي بهت ميگفتم جرا دنبال يه كيس شسته رفته نميري ؟
به خدا توي زندگيهايي كه همه چيز در بدو امر عاليه و بدون مشكل ، توي زندگي هزار جور دردسر پيش مياد ، ميخواي اينطوري ازدواج كني كه چي بشه ؟
مگه جز اينه كه ازدواج ميكنيم كه آرامش داشته باشيم ؟
الان با اين خانوم ازدواج نكردي انقدر آرامشت بهم ريخته ، ميخواي چي به دست بياري ؟
ارزشش رو داره ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)