به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 74

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 16 مهر 89 [ 22:16]
    سطح
    36
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 30
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 5 در 3 پست

Array

RE: چه جوري شوهرم رو راضي كنم؟

سلام
    راستش من تازه تو این فرم ثبت نام کردم و به امید خدا در شرف ازدواج هستم من به شما یک جواب می دم شما خانم ها هم من تازه جوان رو راهنمایی کنید.

ببنید یک مرد غرور داره یعنی مرد بطور غریضی نمی توه قبول کنه که زن اون بخواد بره دانشگاه و بعد به مدارج بالاتر بره و بعد یک دفعه با مدرکش تو سر مرد بزنه از طرفی دیگران هم اون مرد و زن رو مورد تمسخر قرار می دن و می گن لابد چطوری بوده.
    در عین حال به خاطر وجود غیرت مردانگی آقایون فکر های مثل اینکه نکنه زن من در دانشگاه با کسی باشه و ... در ذهن مرد تجسم میشه و دقیقا طبیعی هست چون هر کاری که به حریم خانواده اون لطمه بزنه و اینکه فکر کنه زن با این کارها از اون فاصله میگیره کاملا حالت تدافعی به خودش خواهد گرفت.
    اما همیشه راه حلی هم هست! من خودم از روش های مهندسی معکوس بعضی اوقات استفاده می کنم و نتایج پر باری گیرم میاد! البته چون مرد هستم مردها رو بهتر درک می کنم.
    باید کاری کنی که خودش مجبور بشه حتی تو رو تا دانشگاه بروسنه و بالای سرت وایسه تا درس بخونی! روش این هست که چون مرد می ترسه شما رو از دست بده باید کاری کنی به شما اطمینان پیدا کنه و از طرفی با رفتن شما به دانشگاه علاقه شما به اون بیشتر بشه باید قانع بشه و یک راه حل دیگه البته یکم سخت هست اما احتمال گرفتن این روش خیلی بالاست چون روش روانشانسی هست، باید خانواده های رو پیدا کنید البته به تعداد زیاد که شرایط مثل شما دارند و مردشون قبول کرده که زن درس بخونه و مدارج علمی بگیره. و کاری کنید که این شوهر شما حتما اونها رو بطور غیر مستقیم ببینه وگرنه نقشه از بین میره و بدتر میشه. حالا مرد حالت تدافعی برعکس میگیره چون میبینه زن اون از چیزی که باید داشته باشه محروم هست و داره غیرتش زیر سوال میره و 100% امکان نداره خودش پیشنهاد نده!

حالا شما خانوم های گرامی من رو راهنمایی کنید. من 24 سال دارم و به پیشنهاد خانوادم دارم از فامیل نزدیک خودمون یک دختر 16 ساله رو میگرم از طرفی این دختر در ده بزرگ شده اما خوب خیلی هم شهری بار آمده. آیا به نظر شما این ازدواج مورد ندارد و از طرفی آیا اون دختر من رو درک می کنه؟

2. کاربر روبرو از پست مفید sos تشکرکرده است .

sos (پنجشنبه 16 خرداد 87)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)