با سلام...
امیدوارم به این نکته دقت کنید: از الان به نحوی رفتار کنید که عملا مسئولیت اقتصادی به عهده ی همسرتون باشه و شما حتی الامکان در مواردی مثل پس دادن پول قرض و غیره کمک نکنید(ایشون باید مسئولیت این کارها رو به عهده بگیرن) و در عوض با کم کردن توقع،ابراز عشق و علاقه وتلاش برای ساختن یک زندگی عاشقانه به همسرتون کمک کنید.
من به شخصه با کمکهای مالی وقت و بی وقتم به همسرم از قبل از عروسی تا دو سال بعد زندگیمو به پرتگاهی کشوندم که به لطف خدا و کمک دوستانم در همدردی از مهلکه نجات پیدا کردم.
در خرج عروسی سهیم نشید اما حتی الامکان مراسمتونو ساده تر برگزار کنید،پول حلقه تونو خودتون ندید اما اگه واقعا همسرتون نداره به یه رینگ ساده اکتفا کنید(ارزش این حلقه ساده به مراتب بیشتر از انگشتر مثلا برلیان چندین قیراتیه که خودتون بخواید هزینه اشو بدید).
اجازه بدید همسرتون از الان بفهمه که مسئولیت اقتصادی این زندگی مشترک به عهده اونه،این طوری در آینده با مشکلات خیلی خیلی کمتری از این جهت مواجه میشید.
نگران نباشید که همسرتون ممکنه از این کارها سرخورده شه،یا بهش فشار بیاد.فشاری که الان بهش ممکنه بیاد بهش یاد میده که خودش باید به مسائل اقتصادی خانواده سر و سامان بده و این خیلی بهتره تا این که تبدیل بشه به همسری که همیشه از خانمش متوقعه.یا شما تبدیل بشید به یک حمایتگر افراطی که واقعا برای یک زن سخته(چون من خودم این حسو تجربه کردم)
در یک کلام:شما به نقشهای زنانه تون برسید و اجازه بدید ایشون هم به نقشهای مردانه اش برسه(حتی اگر براش سخت باشه)
موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)