برادرانه ازت می خوام که چشماتو باز کنی و درست ببینی .
از من می شنوی سریعاً قرار ملاقات حضوری بذار . شاید اصلاً اون موقع نظرت عوض بشه . خودتون 2 تا یه جلسه با هم بذارید و بگو که مدارک استخدام شدن و ارسال به خارج و گواهینامش رو هم همراهش داشته باشه .
اگر اون انقدر با این قضیه منطقی برخورد کرده پس خیلی خوبه و ایراد از تو هست که آتیشت تنده !!!!!!!!
برای چی نمی خوای رابطه ادامه داشته باشه . مگه چه ایرادی داره که .... با هم در ارتباط باشین .
چرا اینقدر صغری کبرای الکی میچینی ؟ چرا اینقدر سخت می گیری ؟
یه جلسه حضوری بذارین شاید اصلاً از قیافه همدیگه خوشتون نیومد !! اینکه بحث و گریه و خودکشی نداره .
بهتره که رابطه رو ادامه بدین . تو این مدت هم با هم در ارتباط هستین و سلایق همدیگه رو بهتر متوجه میشید . اونوقت انتخاب و تصمیم راحت تر میشه .
تو چرا اینقدر صفر و یکی فکر می کنی . اینقدر خود آزاری نداشته باش .
یه جلسه حضوری بذارین و همدیگرو ببینید . بعد مثل دو تا آدم حسابی با هم قرار و مدارهاتونو بذارین و از هم قول اخلاقی بگیرید . در کل یه چیزیو برادرانه بهت بگم شاید ناراحت هم بشی .
یک ذره تو داری بچه بازی در میاری .
در ضمن سن این پسره الان به درد ازدواج نمی خوره . به نظر من حتی اگر میتونی تا 3 الی 4 سال صبر کن و رابطتتو قطع نکن تا اون پخته تر بشه و بهتر تصمیم بگیره .
پسرها توی این سن ( 20 سالگی ) خیلی وابسته به خانوادشون هستند و نمی تونن به تنهایی تصمیم بگیرن . این یه چیز طبیعیه . ولی در کل بهتره بذاری عاقلانه و با پختگی تصمیمشو بگیره نه از روی احساسات . این برای خودت هم بهتره . چون بعداً یهو بهت میگه من اون موقع سنم کم بود و نمی فهمیدم و الکی یه قولی بهت دادم .
خیلی حواستو جمع کن تا یه وقت خدای نکرده ضربه روحی نخوری .
باز هم تأکید می کنم که حتماً همدیگرو ببینید .
ولی کلاً جفتتون خیلی بچه هستید و سعی کنید به این رابطتتون یک مقدار زمان بخوره تا عاقل تر هم بشید .
از قدیم گفتن : عاقلانه تصمیم بگیر . عاشقانه زندگی کن .
علاقه مندی ها (Bookmarks)