سلام نازنین خانوم
مطلبتون واقعا فوق العاده بود
خدا رو شکر و بسیار شکر
قال الله عزّوجلّ:
بندهام با چيزي بهتر از واجبات به من نزديك نميشود. و با نافله(كارهاي مستحبي) به من نزديك ميشود تا اينكه دوستش بدارم. آنگاه كه دوستش بدارم، من گوش او خواهم شد كه با آن ميشنود و ديدهي او كه با آن ميبيند و زبان او كه با آن سخن ميگويد و دست او كه قدرتنمايي ميكند. اگر دعايم كند اجابتش ميكنم و اگر از من بخواهد به او ميدهم.
(كافي2/353)
قال الله عزّوجلّ:
ياد من، هر جايي زيباست.
(كافي2/497)
قال الله عزّوجلّ:
اي موسي! هركه از گناهكاران نزد تو آمد و به تو پناه برد، بگو خوش آمدي و آسوده شدي، چه جايگاه بزرگي است پيشگاه خداوند جهان. و بر ايشان آمرزش بخواه و بر ايشان مانند يكي از خودشان باش.
(كافي8/48)
قال الله عزّوجلّ:
اي آدم! آنچه بين من و توست: از تو دعا و از من اجابت.
(الخصال1/244)
قال الله عزّوجلّ:
در نهان و نيز هنگام شادماني به ياد من باش تا در غفلتها به يادت باشم.
(امالي صدوق/254)
اِنَّ اللّهَ يَقُولُ:
ابْنَ آدَمَ! تَطَوَّلْتُ عَلَيْكَ بِثَلاثٍ: سَتَرْتُ عَلَيكَ مالَوْ يَعْلَمُ بِهِ اَهْلُكَ ما وارَوْكَ، وَ اَوْسَعْتُ عَلَيْكَ فَاْسْتَقْرَضْتُ مِنْكَ فَلَم تُقَدِّمْ خَيْرا، وَ جَعَلْتُ لَكَ نَظْرَةً عِنْدَ مَوْتِكَ فىثُلْثِكَ فَلَمْ تُقَدِّمْ خيْرا.
خداى متعال مى فرمايد: اى فرزند آدم! من سه نيكى درباره تو كردهام: 1 ـ چيزهايى از تو را پوشاندم كه اگر خانوادهات مىدانستند تو را به خاك نمى سپردند. 2 ـ وسعت رزق و روزى به تو دادم، آنگاه از تو قرض خواستم ، ولى تو نيكى و خيرى پيش نفرستادى. 3 ـ هنگام مرگ، مهلتى دادم تا در يك سوم دارايى خود وصيّت كنى، ولى تو خير و نيكى پيش نفرستادى.
امام على عليهالسلام:
لَمْتَخْلُ مِنْ لُطْفِهِ مَطْرِفَ عَيْنٍ فى نِعْمَةٍ يُحْدِثُها لَكَ، اَو سَيِّئَةٍ يَسْتُرُها عَلَيْكَ، اَوْ بَليَّةٍ يَصْرِفُها عَنْكَ؛
چشم بر هم زدنى از لطف خدا بىبهره نيستى: در نعمتى كه بر تو ارزانى مىدارد، يا گناهى از تو كه آن را مىپوشاند، يا بلايى كه از تو دور مىسازد.
امام على عليه السلام :
اُذكُرُوا اللّه ذِكراخالِصاتَحيَوابِهِ أَفضَلَ الحَياةِ وَتَسلُكوابِهِ طُرُقَ النَّجاةِ؛
خدا را خالصانه ياد كنيد تا بهترين زندگى را داشته باشيد و با آن راه نجات و رستگارى را به پيماييد.
بحارالأنوار، ج78، ص39، ح16
امام رضا عليه السلام:
اَحسِنِ الظَّنَّ بِاللّهِ فَاِنَّ اللّهَ عَزَّوَجَلَّ يَقولُ: اَنا عِندَ ظَنِّ عَبدىَ المُؤمِنِ بى، اِن خَيرا فَخَيرا وَ اِن شَرّا فَشَرّا؛
به خداوند خوش گمان باش، زيرا خداى عزوجل مىفرمايد: من نزد گمان بنده مؤمن خويش هستم، اگر به من خوش گمان باشد، به خوبى با او رفتار مىكنم و اگر به من بدگمان باشد، به بدى با او رفتار مىكنم.
(كافى، ج 2، ص 72، ح 3)
خانوم نازنین از خدا بهترین اجرها و خوبی ها رو برای شما و خانوادتون می خوام

علاقه مندی ها (Bookmarks)