sabba جان
حرفهای من ربطی به تماس شما با این خانم و واقعیت داشتن ایشون ندارد ( گویی مایلی بگوییم همسرت خیانت کاره پس یه کاری بکن ) ، اگر توجه کنید در می یابید گاهی ما خود با دست خود موجب رانده شدن و سرد شدن همسرمان می شویم .
باز هم می گویم شما روی رفتار خود متمرکز شو و بدون هیچ شک و تجسسی محبتهای ولو غیر منتظره و عجیب همسرتان را به خوبی بپذیر و از آن استقبال کن و تصور منفی از اینکه چرا اینهمه محبت می کند نداشته باش .
چه اشکال دارد که مثبت ببینی ؟
حتی اگر تصور می کنی خطایی داشته ، چه اشکالی هست که تصور کنی می خواهد جبران کند و دیگه چنین چیزی تکرار نمی شود ؟
آیا خوشایند است منفی فکر کردن و بد بین بودن نسبت به محبتهای وی ؟
آیا تجسس کردن و علائم مشکوک یافتن و به آن پرداختن خوب است یا اعتماد کردن و پذیرش و خوب رفتار کردن و جذب کردن ؟
اشکال دارد برای همسرت رمانتیک عمل کنی ، عشقولانه باشی و آنچه او دوست دارد از عشوه تا .... را داشته باشی ؟
او با این زبان به تو گفته چه چیز جذبش می کنه چرا استفاده نمی کنی ؟
عزیزم اینکه در هر پستی می خواهی بقیه نظر بدن که مشکلی هست یا نه ؟ یعنی وسواس فکری .
اگر به عنوان کارشناس ما را قبول داری که می گوییم به خودت توجه کن ، علائمی از بدبینی ( البته خفیف ) و وسواس فکری در شما مشاهده میشه با توجه به آنچه از ذهنیات خود و رفتارت گفتی ، این است که باز هم تکرار می کنم نزد روانشناس برو .
عزیز دلم ، ما برای جسم خود چکآپ می کنیم ، چه اشکال دارد برای بهداشت روانمان هم چکآپ داشته باشیم ؟
اشکالی دارد ؟
موفق باشی
.

چرا با متانت و سیاست شرمندش نمیکنی تا اگه یه زمانی دوباره به وسوسه این عمل دچار شد مجالی پیدا نکنه...بهش محبت بسیار کن ..فکر کنم همسرت خیلی افکار و ارزوهای رمانتیک داره و تو این دنیای پر از مونثهای رنگ و وارنگ تو رو به عنوان شریک رویاهاش انتخاب کرده...خوب این خیلی می تونه هیجان انگیز باشه
تو هم سعی کن نقش معشوقش رو خوب بازی کنی ...کمتر مردی اینقدر عاطفیه...مثلا" شوهر من عمرا"....در این راستا کتاب رازهای مردان دکتر باربارا دی انجلیس رو حتما" بخون خیلی مفیده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)