نازنین1!!! خودتو بزار جای من حاضری اکانتت به خاطر هیچ و پوچ ول کنی یکی دیگه رو آغاز کنی؟
پس همیشه خودتو بزار جای طرف گاهی نمیشه
من مثل تو نیستم همیشه شخصیتم حقیقیه و fa mo معرف شخصیتم .البته انگار همچین چیزیو درک نکردی تا به حال
بهار شادی عزیز...
توضیح دادم!!! اینجا سایتیه که با طرف تعامل روحی میشه و طرف وابسته با این که من خیلی راحت از همه چی میگذرم و الان خواهرم واقعا تعجب کرده میبینه بازم تو این سایتم!!! و باید پاسخ گوی تاثیرات روحی باشن
در ضمن من همون اکانتو میخوام اینو ساختم که صدای اعتراضمو برسونم
بازم میگم اگه اون آدم ها به جای رفتار درست و پاسخگویی وایستادن و نگاه میکنن نمیشه دیگه به اینجا اعتماد کرد
فرناز جانمن خونسرم خیالت راحت!!! اگه بدون دلیل نبود من انقدر شلوغش نمیکردم ....
بهار 66 عزیزم:72: امیدوارم پستت و حامد مدیر و بقیه بخونن و البته به عنوان مخاطب مخصوصا اونجا که گفتی ما اینجا نمیایم پست بزنیم تا تشکر و رتبه بگیریم..ما در مقابل هر پست که میزنیم مسئولیم چون دقیقا با زندگی یه ادم که شرایط سختی داره سر و کار داریم... (خیلی جالبه من برای یه پستی گزارش دادم و به نظرم بی احترامی به من بود از سوی حامد بعد مدیر به جای رسیدگی رفته برای همون پست سه رتبه داده به حامد)!!!
جرجیس عزیز من باید حقو بگیرم!!!که لااقل تلاشمو کرده باشم نه که بشینم بزارم بم توهین شه
من میخوام یکی پاسخ گو باشه از همه دوستای عزیزمم ممنون بایت توجهشون اما همون طور که گفتم اگه یه روانشناس نتونه رفتار درست داشته باشه نمیشه بش اعتماد کرد چه برسه به یه سایت حالا مدیر بیاد پاسخگو باشه من اشتباهاتمو میپذیرم و میتونم دیگه خوب برخورد کنم (خوبی که مشا میگین) یا لااقل تظاهر کنم... اما اینکه بدون دلیل و توضیح بن شم و نمیپذیرم
در ضمن همه دوست من نیستن حامد خان عزیز و آقای شما با تشکرهایی که میزنه تو بعضی پستها رویکردش معلومه
تازه ممنون میشم کامل بخونید که چه اتفاقی افتاده

1!!! خودتو بزار جای من حاضری اکانتت به خاطر هیچ و پوچ ول کنی یکی دیگه رو آغاز کنی؟
من خونسرم خیالت راحت!!! اگه بدون دلیل نبود من انقدر شلوغش نمیکردم ....
که لااقل تلاشمو کرده باشم نه که بشینم بزارم بم توهین شه
.

علاقه مندی ها (Bookmarks)