به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 36

موضوع: خودكشي

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 03 مهر 87 [ 14:33]
    سطح
    38
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 108
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    22

تشکرشده 22 در 9 پست

Array

Lightbulb RE: خودكشي

سلام
    بعضی وقتها فکر می کنیم که کسانی که به خود کشی فکر می کنند آدم های ضعیفی هستند و بی اراده .ولی حقیقتا" اینطور نیست . چرا که اگر به زندگی گذشته ی خیلی از اونها نگاه کنی میبینی که خیلی هم تلاش کردند . من فکر میکنم یکی از بارزترین دلایلی که وجود داره داشتن روح لطیفه . شاید تعجب بکنید و بگید اگه روح آدم لطیف باشه که به کشتن یه آدم دست نمی زنه . ُآره من بهتون می گم . دست به کشتن می زنه ولی فقط کشتن خودش. من بارها اینکارو انجام دادم خوب می بینید که بی نتیجه بوده اگر براتون همش رو بگم شاید فکر کنید دارم از تخیلم کمک می گیرم ولی باور کنید که عین واقعیته. راههایی که من بهشون فکر کردم و تا یک قدمیشون هم رفتم و حتی عملیشون هم کردم:سقوط-زدن رگ دست -سرنگ هوا - و بارها و بارها و بارها خوردن مقدارزیادی مسکن که از بس که خورده بودم که تا 500 میل هم روم کاملا بی اثر شده بود. اگر به تاریخ نگاه کنیم می بینیم که بسیا ری از انسانهای بزرگ که هرروز بهشون فکر میکنیم و افتخار میکنیم به مرگ طبیعی نمرده اند . همین فروید خودمون . اونم به پوچی رسید . اونم دیگه نتونست تحمل کنه . اون هم نا امید بود. ضربه های روحی شدید یا نقص عضو یا تنهایی شدید یا نا امید ی و عدم انگیزه از بارزترین دلایل خودکشی است.این همان چیزی است که با کمال تاسف انسانها را به نابودی می کشاند بدون آنکه فرصتی برای شکوفایی داشته باشند.
    خود کشی زمانیکه فرد دچار یک انقباض روانی که معمولا لحظه ای هم می باشد صورت می گیرد.مصداق آن اینست که مثلا دیگر خسته شدم از این زندگی . دیگه کاری ازدستم بر نمیاد . و.... نکته جالب در مورد کسانی که خودکشی می کنند این است که در اکثر موارد در زندگی شان یک اثری از قصدشان را در حرف ها و کارهایشان به جا می گذارند خواه هشیارانه خواه نا هشیارانه.راستی خطرناکترین کلمه در رشته خودکشی شناسی میدونید چیه ؟ * "فقط" * مثلا" به درد و دلهای زن جوانی که تجربه ی سقوط رو داشته ولی در کمال ناباوری زنده مونده نگاه کنید:
    {مستاصل و درمانده بودم .به خودم میگفتم خدای من دیگر طاقت این یکی رو ندارم .همه چیز به هم ریخته و آشفته بود.به خودم میگفتم فقط یک کار میتونم انجام بدم .باید فکر و خیالهایم را کنار بگذارم.فقط با این روش است که می توانم خلاص شوم. و تنها راهی که می تونستم از آن طریق فکر و خیالهایم را کنار بگذارم فقط پریدن از بلندی بود.}

2. 3 کاربر از پست مفید ستاره 1 تشکرکرده اند .

ستاره 1 (شنبه 11 خرداد 87)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)