نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
نگین عزیز
خوب دقت کن که چی میگم
.
.
.
.
.
.
.
.
شما
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
گناه کارهستی .........
خیانتکار هستی .........
و خیلی هم کناه کار و خیانت کاری
حق هم داری اینجوری به هم بریزی و ناراحت باشی
گناه کاری چون :
برای خودت ، انسانیتت ، حیثیتت ، شخصیتت ارزش قائل نبوده ای ، و با پسرها ارتباط برقرار کردی ( دقت کن میگم پسرها ، یعنی همه کسانی که تا حالا باهاشون رابطه داشته ای از جمله همین آقا )
گناه کاری چون :
به خودت ظلم کرده ای ، خودت را پست کرده ای ، خودت را لجن مال کرده ای ، خودت را سرافکنده کرده ای .... من همه ی حرفهای شما رو قبوا دارم ولی احتیاجی به توهین نیست .
گناهکاری چون :
خانواده ات را ندیدی ، برخلاف خط قرمزهای خانواده ات رفتار کرده ای بله به خدا خودم میدونم همه اینارو.
گناهکاری چون :
خدا را ندیدی ، نعمتهایش را دیدی ، اما ناسپاسی کردی ، خدا این روابط را اشکال می داند و تو به خدا دهن کجی کرده ای .
و .......
خیانتکاری چون :
همه این گناهان رو انجام داده ای
خیانت کرده ای :
به خودت و اعتبارت ، به خودت و شخصیتت، به خودت و نجابتت، به خودت و معصومیتت، به خودت و ارزشهایت ، به خودت و غرورت ، به خودت و زن بودنت ، به خودت و عزیز بودنت و ....... و به خانواده ات ، و به خدایت .
همه ارتباطهایی که داشته ای باعث این گناه و خیانت ها شده ، بخصوص ارتباطت با این آقا
....... مگر او هم یک پسر نیست ؟، و ناراحت از رابطه ات با پسرها نیستی ؟، چرا از رابطه ات با ایشون ناراحت نیستی ؟ ، چرا رابطه ات با ایشون را خیانت نمی دانی ، گناه نمی بینی ؟؟؟؟
مگر ایشون هم پسر نیست ؟ ( کاری به خوب و بد بودن نداریم ،جنسیت را در نظر بگیر ).... اگر رابطه با آن پسرهای دیگر اشکال داشته ، با ایشان هم اشکال دارد . اگر با ایشان اشکال ندارد پس با پسرهای دیگر هم اشکال ندارد .
عزیز دلم :
اول تکلیف خودت را با خودت روشن کن :
برای خودت ارزش قائل هستی ؟ برای خودم ارزش قائلم، میخوام که باشم اما در این شرایط نمیدونم باید چیکار کنم
خودت را محترم می دانی ؟
آدم می دانی ؟
زن می دانی ؟
لایق پاکی می دانی ؟
لایق وفاداری به خود و همسر آینده می دانی ؟
لایق وفاداری به خانواده می دانی ؟
لایق وفاداری و تعهد به خدایت می دانی ؟
هر وقت خوب در مورد این حرفهام فکر کردی و جواب سئوالهایم را دادی ، ادامه می دهم
[color=#000080] من با تمام حرفهای شما موافق هستم. همشون رو قبول دارم.من اشتباه کردم .خیلی هم اشتباه کردم.بیشتر از همه هم در حق خودم بد کردم. اما الان تکلیف من چیه ؟ باید چیکار کنم ؟ اینکه شما الان بگید رابطه رو فقط قطع کن باهاش دیگه همه چیز درست میشه ؟ پس این همه سالی که وقت گذاشتم چی ؟ عمری که اون پای من گذاشت چی ؟ خواهش میکنم به من کمک کنید . من واقعا خوب و بد رو دیگه نمیتونم تشخیص بدم.
.

علاقه مندی ها (Bookmarks)