دوست عزیز
من فکر می کنم شما حتما به مشاوره حضوری نیازمندید.
ببخشید من و برای این صراحت کلام ولی علاوه بر ایشون که انسان شکاک و وسواسی هستند
شما هم از لحاظ روحی و روانی حال خوشی ندارید. و اگه به این رویه وابستگی نامعقول و بیش از اندازتون
به این آقا ادامه بدید خودتون رو از پا در می یارید.
بله من اصلا حال و روز خوبی ندارم . وابستگی یعنی چی ؟ اینکه بهش وفادار باشم میشه وابستگی ؟ اگه ازش پنهون کنم، دیگه بهش چیزی رو نگم وابستگیم معقولانه است ؟
و در سالهای آینده به یک انسان افسرده- خشمگین- و وابسته و ناتوان تبدیل می شید.
بله خودم میدونم که حتما تبدیل میشم . همین الانم واقعاااا افسرده ام . خیلی زیاد.
اگه از دوستان راهنمایی خواستی و اونها گفتند چیزی نگو پس چرا گفتی؟؟
چون دیگه طاقت پنهونکاری نداشتم و چون دیگه بغض گلوم داشت خفه ام میکرد. همینطور که الان میکنه . چون نمیخواستم خودمو جلوش خوب نشون بدم در حالیکه از نظر اون خوب نیستم. به خدا دیگه طاقت نداشتم.
موضوعات و افکار دوست پسرت برات مهمتره یا شخصیت و استقلال خودتت؟؟
خب معلومه که بعد از شش سال افکار اون خیلییی برام مهمه . الان طوری شدم که اگه اون تاییدم نکنه دیگه خودمو دوست ندارم . الان داره حالم از خودم به هم میخوره.
آیا شما خودتت به خودتت شک داری؟؟
شک ندارم ولی من کارایی که اون دوست نداره رو انجام دادم . من با اون بودم ولی با کس دیگه چت کردم . این اشتباه نیست ؟ پس چیه ؟ این که دیگه شک داشتن نیست و من اشتباه کردم حالا هم باید تاوانشو بدم.
آیا شما اینقدر نسبت به وجود خودتت بی تعهد هستی که باید دوستت پلیس و نگهبان وجود شما باشه؟؟
[color=#000080]نه به خدا من به خودم و اون تعهد دارم . من نمیخوام اون پلیس و نگهبان من باشه
اما هر کس دیگه هم اگه بود وقتی این موضوع رو میفهمید یک طوری عکس العمل نشون میداد . وقتی میبینه بهش نامردی شده چیکار باید بکنه آخه؟
آیا توان این و داری که در زندانی که خودتت با افکار مالیخولیایی که از وابستگی به اون آقا ایجاد کردی یک عمر زندگی کنی؟؟
نمیدونم دیگه به خداومن الان فقط عذاب ارم که چرا این کارارو کردم .میخوام همونی باشم که اون میخواد و بابا من دوسش دارم . ای خدا
آیا توان این و داری که در زندانی که اون آقا وعده اش رو برای بعد از ازدواج داده یک عمر زندگی کنی؟؟
خودم میدونم چی در انتظارمه. من زندگیم به اون گره خورده به خدا و میدونم اشتباست ولی کاریه که شده
لطفا به سولاتم خوب فکر کن و حتما با یک روانشناس در مورد این افکار و وابستگیهات صحبت کن.
موفق باشی.
ممنونم دوست عزیزاز راهنماییتون
علاقه مندی ها (Bookmarks)