به به ميبينم دختر مهربون تشريف فرما شدن به صندلي داغ
حالا ميتونيم يه محك جدي بزنيم ببينيم چقدر مهربونن ، امروز روز امتحان است :) و روز تلافي
سلام.
دست شما درد نکنه. شما که اینجوری نبودین:)
خوب منكه عجله دارم بايد برم ، ولي بد نيست فعلا يه چند تا سوال بپرسم و بقيه رو بذارم برا بعدا
چه اجباریه حالا؟! به کاراتون برسین. خودتونو اذیت نکنین به خاطر تلافی کردن.
درگذشت لذتی هست که در انتقام نیست.:)
1 : اگه قرار بود زندگي مثل فيلم باشه كه بتوني برگردونيش به عقب ، چند سال به عقب برش ميگردوندي ؟ چرا ؟
دکمه ای که میبره جلو، خراب شده؟ نمیشه ببرم جلو؟
اگه تجربیات الانم همراهم بیاد، میبرم به سالای دبیرستانم. تا واسه کنکور بیشتر درس بخونم تا بتونم رشته ای که بیشتر دوس داشتم رو بخونم.
اگه تجربیاتم همراهم نیاد، چه کاریه خب. همینجا خوبه.
2 : دوست داري تو كدوم منطقه از ايران يا خارج زندگي كني ؟ چرا ؟
آدما به هر جایی که زندگی میکنن عادت میکنن. الان که ازم میپرسید، میگم همین جا خوبه.
خارج از کشور رو تا به حال تجربه نکردم. فکر میکنم سختم باشه.
اما دوس دارم یه جای خوش آب و هوا تر که امکاناتش هم خوب باشه(یعنی مثلاً روستا نباشه. حداقل اینترنت داشته باشه)زندگی کنم. خوب اونجوری از پدر مادرم دور میشم، اگه اونا هم بیان خوبه. اونجوری بقیه ی فامیل چی پس! دوستام چی! ...
نه همین جا خوبه داریم زندگیمونو میکنیم.
3 : از بين حيوانات مذكور به ترتيب بگو كدومشون رو بيشتر دوست داري ؟ موش ، فيل ، اسب ، دلفين ...
از این سوال روانشناسیاست؟
اسب، دلفین، فیل، موش
4 : اگه به يه سبد ميوه برسي كه اين ميوه ها درش باشه ، كدومش رو بر ميداري ؟ ( هنوانه ، گيلاس ، طالبي ، موز ، كيوي )
اینارو جواب میدم، نتیجه شو هم بهم بگیدا. من تحملشو دارم. هر چی بود بگید.
گیلاس، کیوی، موز، هندوانه، طالبی
5 : رنگ هاي مذكور رو تعريف كن :
سبز :
رنگ بهاره
قرمز :
رنگ آتیشه (تعریف یعنی چی؟!! فکر کنم دارم اشتباه جواب میدم. اگه اشتباه بود بهم بگید)
مشكي :
میگن بالاتر از اون رنگی نیست
بنفش :
یاد سبدای گل بنفشه افتادم که کوچیک بودیم بابام میخرید واسه باغچه.
طوسي :
دنیا این رنگیه.
6 : فرض كن يه نفر اومده پيش شما ، ميگه خيلي از خودم بدم اومده ، هيچ اميدي به زندگي كردن ندارم ، شما فقط اجازه داري با يه جمله ( فقط با يه جمله ) در اون فرد تحولي به وجود بياري كه اميدوار بشه به زندگي ... بهش چي ميگي ؟
نیاز به فکر داره. به ذهنم رسید میگم
7 : اگه يه روز بيائي همدردي و بعد بفهمي مدير همدردي
بدون هيچ دليلي ، شما رو از فعاليت در تالار محروم كرده ، اولين عكس العملت چيه ؟ (( البته زبونم لال ، ديگه چكار كنيم صندليه داغه ، دست خودم نيست ، اين سوال تو ذهنم اومد ، آقاي مدير عزيز ببخشيد )
خب فکر میکنم اشتباه شده. پرس و جو میکنم اگه جوابی نگیرم، با اسم دختر مهربون شماره 2 به فعالیتم ادامه میدم. اگه اونم قفل کردن با شماره 3 میام .
از رو نمیرم:)
8 : انشاالله بعد از ازدواج ، اگه خدا بهتون يه بچه خوشكل و تپل مپل بده

، دختر يا پسر ، دوست داري اسمش رو چي بذاري ؟
به نظرم اسم بچه، چیزیه که باید مشترکاً انتخاب کنیم.
من از اسم فاطمه و نرگس و نیلوفر خوشم میاد. اما اصراری ندارم که حتماً اینا رو بذارم.
برای پسر رو فکر نکردم.
9 : با شنيدن صداهاي زير ( فقط صدا ، بدون تصوير ) ، به ياد چه چيزي ميافتي ؟ ( اولين چيزي كه به ذهنت مياد )
صداي شر شر آب :
یاد مسافرتی که عید رفته بودیم.
....... آژير آمبولانس :
یاد چیز خاصی نمیفتم. فقط اضطراب میگیرم. دعا میکنم خوب شه.
....... گريه بچه :
آخی! یاد برادرزاده م میفتم. اون شبایی که پیشش بودم.
....... جير جيرك :
شبای تابستون که پنجره ی اتاقمو باز میذارم.
....... اذان :
یه لحظه وسط شلوغی روز، آروم میشم. مثل یه تلنگر لذت بخش میمونه
....... لا اله الا الله :
بیشتر، وقت عصبانیت این جمله به گوش میرسه(متاسفانه)
....... زنگ خونه تون :
خب یکی بره درو وا کنه دیگه! یاد چیزی نمیفتم
....... قطار :
یاد مسافرتی که توی بچگیم رفتم
....... نغاره خونه امام رضا (ع) :
دلم میگیره:( نه از اون دل گرفتنا. دلم یه جور خوبی میگیره.
حالا من كه 9 تا سوال كردم ، بذار 10 تاش كنم ديگه : اگه با اين پيشرفتهاي امروزي ، بخواي 47 سال آينده دنيا رو پيش بيني كني ، چه جور پيش بيني ميكني ؟
سرعت پیشرفت خیلی زیاده. خیلی خیلی بیشتر از اونی که من توی فکرم تصورشو بکنم.
تقریباً پارسال (یا دوسال پیش) بود یه مقاله میخوندم که ویلچری درست شده که با استفاده از اعصاب عبوری از گردن، دستورات بهش منتقل میشه.
من فکر میکردم این موضوع خیلی کار پیچیده و دست نیافتنی ای باشه. اما وقتی بهش دست پیدا کردیم، یعنی هیچی دیگه. بشین یه جا همه ی کاراتم بکن.
همین پیشرفتای الان اگه همه گیر بشه، زندگی خیلی متحول میشه. زندگی برای اونایی که منابع مالیشون تامین باشه، خیلی راحت خواهد بود.
اما برای بقیه ...
از اينكه تعداد سوالات زياد شد ببخشيد ، بقيه اش باشه دور بعد
اجازه هست يه جمله در موردتون بگم ، واقعا مهربوني بهتون مياد

علاقه مندی ها (Bookmarks)