سلام دوستان،
امروز 13 دی است...
پارسال همین موقع ها بود که بعد از یک شکست عاطفی از نظر روحی در شرایط بسیار بدی قرار داشتم. شدیداً نیاز به کسی داشتم که در اون شرایط راه درست رو نشانم بدهد. روزهایی که از تلخ ترین روزهای زندگیم بودند.
یادم هست به خدا گفتم که خدایا! من می دانم که اشتباه کردم و با نادیده گرفتن مسائلی مهم (همان سرنخ ها)، کار رو دست احساساتی دادم که ابتدا زیبا بودند، ولی عاقبتش اصلاً خوش نبود. گفتم خدایا دیگر نمی دانم چه کار کنم، خودت نجاتم بده.
و من دیدم که خدا کمک کرد! لطف های زیادی به من کرد، که یکی از اونها همدردی بود.
قبلتر به صورت اتفاقی اینجا رو پیدا کرده بودم. و در آن شرایط یاد همدردی افتادم. آمدم و تاپیک زدم. یادم هست خیلی زود فرشته مهربان پاسخی ارسال کرد. پاسخی که برایم مثل آب روی آتش بود و خیلی آرامم کرد. راهی که باید می رفتم در همان یک پست کاملاً مشخص بود و حتی نیازی به ادامه دادن تاپیک نبود.
کم کم شروع کردم به خواندن بقیه تاپیک ها و ماندن در اینجا برایم جالب شد.
یادم هست اولین پستی که در تاپیک شخص دیگری نوشتم برای پسری بود که اونم نام کاربریش حامد بود و مشکلش خیلی شبیه من بود.
خودم به خاطر مشکلاتی که بعد از جدایی پدر مادرم داشتم، چند تا تاپیک زدم. یک تاپیک هم داشتم که "آیا من تعصبی و بدبین هستم؟". عجب تاپیکی بود
بعد هم شیدا حاتمی پیغام داد که بیا صندلی داغ. واقعاً خوش گذشت و اونجا من معتاد به همدردی شدم!
من در این یک سال خیلی چیزها از همدردی یاد گرفتم. به نظرم نسبت به پارسال خیلی رشد کردم و خیلی آرامش به زندگی من آمده. با توجه به اتفاقاتی که برایم افتاده بود، اگر همدردی نبود، نمی دانم الآن چه حال و روزی داشتم.
می خواهم تشکر کنم! دوست دارم اسم تک تک شما دوستان که در این یک سال همراه من بودید رو بنویسم و تشکر کنم. چون از همه تون من آموختم. و بزرگترین درسی که از شما گرفتم، همدلی و همدردی خالصانه بود!
چون نمی شود اسم همه رو نوشت، اجازه بدهید از 3 نفر تشکر ویژه بکنم:
مدیر همدردی گرامی،
تشکر از شما به خاطر ایجاد این تالار نمونه و مدیریت آن که حالا بیشتر درک می کنم چقدر برای شما پرزحمت و طاقت فرساست.
تشکر از شما به خاطر تک تک پست ها و مقالات پربار و آموزنده ای که در تالار ارسال می کنید که مطالعه و تفکر روی اونها باعث رشد اعضاست.
و در آخر تشکر از شما به خاطر اینکه به من اعتماد کردید و اجازه دادید با تجربه کردن مدیریت تالار، حس مسئولیت پذیری و مهارتهای ارتباطی رو بیشتر بیاموزم.
فرشته مهربان گرامی،
فکر می کنم در توضیحات اول پستم مشخص بود که چقدر شما به من کمک کردید و از بازگشت به راهی اشتباه نجاتم دادید. متشکرم!
و تشکر به خاطر تک تک پست های شما که از اونها مسائل زیادی یاد گرفتم.
در امور مدیریت تالار هم زیاد مزاحم فرشته مهربان شدم و ایشون به من کمک های زیادی کردند که ازشون واقعاً ممنونم.
آنی گرامی،
انسانی خودساخته با تجربیاتی زیاد و گرانبها، مادری دلسوز و مهربان.
بسیار پست های شما رو می پسندم و همه رو مطالعه می کنم.
همیشه نسبت به من لطف داشتید و همیشه نه تنها من، بلکه همه اعضا رو درک کردید.
آشنایی با تفکر شما همیشه تاثیر مثبتی روی من گذاشته و برایم آرامش بخش بوده.
از شما ممنونم خانم آنی!
دوست دارم کلی اسم بنویسم، ولی می ترسم کسی رو جا بیاندازم.
دوستان همدردی، امیدوارم که این تالار با کمک شما سالیان سال فعال باشد و به مردم خدمت کند.
راستی در یک سال گذشته مدت زمان آنلاین بودن من "1 ماه, 1 هفته, 6 روز, 17 ساعت, 46 دقیقه, 21 ثانیه" بوده و بیش از 1700 ارسال داشتم که فکر می کنم باید مدال معتادترین عضو همدردی به من اهدا بشود! :)
می بخشید که پستم طولانی شد.
یکی از دوستان پرسیده بود که تولدت کی هست؟
اجازه بدهید تولد خودم رو نگویم، ولی تولد hamed65 روز 13 دی است! :)
hamed65 تولدت مبارک!
شاد باشید!






پاسخ با نقل قول





علاقه مندی ها (Bookmarks)