RE: تعارض های برابر، راه حل چیست؟
بالهای صداقت عزیزم
تخصصی در زمینه مشاوره ندارم اما به خاطر علاقه ای که بهتون دارم دوست داشتم چند خطی ازبرداشت های خودم بنویسم.به نظر من تیپ شخصیتی شما با همسرت فرق داره .یادم هست چند وقت پیش فیلمی ازتلویزیون پخش شد با عنوان"ای دوست مرا به خاطر آور" در خصوص زن و شوهری که خانم خونه یه انسان خیلی منظم و مرتب و قانونمند و برعکس ایشون شوهرش یه آدمی بود که اصلا به خودش سخت نمی گرفت و منظم نبود.خانم خونه قانون وضع می کردآقای خونه زیربار نمیرفت.با هم شرط و قرار می ذاشتن آقا اجرا نمیکرد.نهایت بعد از کلی مشاجره خانم خونه شد مثل آقا.بی خیال بی خیال.
بالهای صداقت عزیزم
شما تلاش زیادی برای استاندارد کردن زندگی ات داری.به نظرمن لازم نیست همیشه فکرکنیم باید همه چی مطابق استاندارها پیش بره.مثلا درمورد همین بخاری ماشین.چه اشکال داره هروقت تونستی خودت درستش کنی.
همه ی ما گاهی احساس خستگی مفرط میکنیم.دوست داریم بیشتر ما رو درک کنن .احساس اینکه کسی حرفمون رو نمی فهمه.تمام این احساسها واسه اینکه حضور خدا رو بیشترو بیشترتوی زندگی مون حس کنیم.خدا این جور مواقع تنهایی مون رو بیشتراز هرکسی میتونه پر کنه.
درمورد دوستای شوهرتون.به نظر خودتون چه عاملی باعث تمایل زیاد ایشون به دوستاش میشه.آیاپیش دوستاش احساس راحتی بیشتری داره؟
صحبتهای من بر پایه نظرات شخصی ام می باشد و در زمینه مشاوره تخصصی ندارم
[size=medium]
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند
اما خوشبختی دیگران همیشه در جلو دیدگان آنهاست
[/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)