واقعا فكر ميكني داره بهت اجحاف ميشه ؟ چرا ؟
چرا فكر ميكني تو داري بيشتر تلاش ميكني ؟
خانومي از حرفم ناراحت نشو . اما مگه ميشه آدم بگه من تغيير كردم بعد هنوز نگاهش انقدر ريز و كاسب مآبانه باشه ؟
چرا فكر ميكني تو بيشتر دهنده هستي تا گيرنده ؟
گل من تو هر تلاشي هم كه ميكني به نفع خودته . حتي اگر شوهرت يه عالمه عوض شد و بهتر شد اوني كه برده تويي . نه اينكه تو تلاش كردي و نفعش رو اون برد .هر تلاشي كه براي زندگيت و همسرت انجام بدي اول از هر كس به سود خودته . اين از نگاه كاملا مادي .
از لحاظ معنوي هم هر تلاشي كه براي بهبود زندگيت انجام بدي مطمئن باش بي اجر و پاسخ نميمونه . پس حتي توي ذهنت نگو من 3 كيلو محبت گذاشتم همسرم 2 كيلو .
ميگي حرف نداري كه با همسرت بزني . خانوم گلم فكر كن شما فقط و فقط و فقط به زبان انگليسي مسلط هستي و از هيچ زبان ديگه اي حتي كلمه اي بلد نيستي و من فقط و فقط به زبان فرانسه .حتي اگر از لحاظ شخصيتي هم ما تشابهات فراووني داشته باشيم حتي يه جمله هم نميتونيم با هم حرف بزنيم . چون فقط زبان خودمون رو بلديم . قصه اكثر خانومها و آقايون همينه .
شما زبون هم رو بلد نيستيد . اما حتي اگه چند لغت از زبون هم ياد بگيريد دست و پا شكسته ساعتها ميتونيد حرف بزنيد .
شما شروع كن به يادگيري و فكر نكن چون من شروع كردم پس من بيشتر تلاش ميكنم . الان شما شرايطشو داري پس يا علي .
يه مثال ديگه هم بگم شما سر كلاس درس هم كه ميري باهوشترين دانش آموز هم كه باشي لازمه مطلب جديد رو قبلا خونده باشي تا بلد باشي اظهار نظر كني يا مجبوري ساكت بشيني تا استاد آموزش بده . اگه ميخواي با همسرت حرف داشته باشي روي يه موضوع فكر كن حتي توي اينترنت سرچ كن و بشين راحت با زبون خودموني حرف بزن . روي دور حرف زدن كه بيفتيد ديگه وقت كم مياريد . انرژي مثبت در حرفها هم فراموش نشه .

علاقه مندی ها (Bookmarks)