تسوکه عزیزنوشته اصلی توسط خارپشت
من فکر می کنم بهتره زیاد جزئیات رو نگی چون ممکنه شما یا اون خانم سریع شناخته بشید و
شاید این زیاد مناسب نباشه.
خارپشت عزیز
من فکر می کنم اون خانم هم مثل تسوکه و مثل خیلی از جوانهای دیگه دنبال انتخاب بهترینه
نه تسوکه رفته به اون اصرار کنه که بیا باهم ازدواج کنیم و نه اون اومده به تسوکه اصرار کنه بیا با من ازدواج کن.
و اگر انقدر بدبینانه فکر نکنیم اون بین آقایونی که دورو برش هستند وکسایی که معرفی میشن
از طریق خانواده و آشنا دنبال کسی که هم کفوش باشه و شرایط مورد پسند تری براش داشته باشه.
آخه چه دلیلی داره که بخواد به یک آقایی مثل تسوکه که تحصیلات و دانشگاهش و بعضی
دیگه از خصوصیاتش رو با یکی دوبار ملاقات حضوری راحت متوجه بشه دروغ به این بزرگی بگه در مورد رشته ودانشگاه و خانواده ...خودش.
به قول خود شما بایک سرچ کوچیک میشه ته و توی قضیه رو برای هردو طرف (خانم و آقا)در آورد.
به نظر می یاد آقای تسوکه آدم بلند پروازی است و به نظر من چنین افرادی دنبال کسی
هستند مثل خودشون که اهل پرواز باشه و هرچه گزینه های مختلف رو از کانالهای مختلف
بشناسه بدون اینکه وارد فاز احساسی بشه با عقل و منطق انتخاب کنه میتونه انتخاب عاقلانه تری داشته باشه.
امیدوارم کسی و که لایق هم باشید با شناخت و تحقیق زیاد پیدا کنی.

یه خبرایی شده، شاید باورت نشه اما همیشه سر نمازام واست دعا میکردم که خدایا کمکش کن یه دختر خییییییلی خوب نصیبش بشه.
به دلایل زیادی اینو میگم : اولا دیگه تو عصر تکنولوژی و سال 2012 بهتره یه کم از سنتی بودن در بیایم و مدرن نگاه کنیم . خب اینم یه روشه برای ازدواج که به نظر من نسبت به خیلی دوستیای دیگه سالم تره ، البته میدونم ریسکش بالاست اما اینم بگم کلا با این همه آمار طلاق، ازدواج ریسکش بالاست !!!!
) اگه خونده باشین خیلی از دوستان همچین تاپیکی دارن !!! الان دوروبر من یا دوست میشن و ازدواج میکنن یا کلا قصد ازدواج ندارن حالا حالاها !!! 
اما اینکه میگین به خاطر بودن در سایت همسریابی این طور فکر کنم، نه خب. به نظرم دلیل نمیشه. آخه هر کی بره اینترنت که دلیل نمیشه اهل چت باشه. هر کی هم که بره چت دلیل نمیشه وب داده باشه. احتمالش کمه. اما من در این مورد راهی ندارم که بفهمم طرف چی کاره بوده. تنها راه همان تحقیق است و تحقیق. حالا اگر این وسط چیزی از چشم من مخفی بماند کاری نمیشه کرد. آخه هر طور دیگری هم که برم خواستگاری، باز اون احتمالها هست.

علاقه مندی ها (Bookmarks)