حالا اگه من بگم بازم میگن احساسی و هیجانی برخورد کردی.
ولی جناب شب شکن احساسات ربطی به سن و سال نداره.و این درست ریشه خیلی از مشکلات تو خونواده هاست.وقتی مرد فکر میکنه چون همسرش سنی ازش گذشته پس نیازی به ابراز محبت،خلوت های دو نفره و...نیست.روح انسان همیشه و در هر شرایطی محبت رو طلب میکنه و دوست داره که دوست داشته بشه و این به سن و سال ربطی نداره.گاهی این محبت دیدن اگه ادامه دار باشه به ادم حس ارزشمندی میده و گاهی باعث میشه ادم به اون فرد تکیه و حداقل دل خوش کنه.
کاملا درسته که این اشتباه بین شما دو طرفه است اما ما که الان به اون خانوم دسترسی نداریم که بهش گوشزد کنیم که چرا وارد یه رابطه غیر منطقی و غیر رسمی با این اقا شدین.
پس مخاطب من شمایید.
یه سوال دارم که لازم نیست اینجا بهش جواب بدین.اگه بحث صمیمیت زیاد پیش نمیومد و شما ازاین جهت احساس خطر نمیکردین ایا رابطت رو باهاش قطع میکردی؟ارضا شدن نیازج ن س ی رو باهاش رها میکردی؟
.
.
.اشتباه بزرگی کردی.خیال کردی اون زن یه وسیله برای رفع نیازهات چه ج ن سی و چه غیر اون هست.اما ...بگذریم...اگه از اشتباهاتت بخوام بگم فراوونه اما کاریه که شده.
نظر شخصی من اینه که یه هدیه کاملا غیر عشقولانه میگیری جوری که انگار داری به یه فرد رسمی هدیه میدی.ناراحتیت و عذر خواهیت رو تو یه نامه مینویسی.فقط کافیه بگی مناسب هم نبودین(لازم نیست روی سنش مانور بدی) و براش پست میکنی و ابدا به دیدنش نمیری.

علاقه مندی ها (Bookmarks)