به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 70
    عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array

RE: من خیانتکار محسوب میشم؟

دارن بهت می گن رابطتت با این پسر اشتباست،بهت آسیب زده.اون وقت یکی اونو همسرت خطاب می کنه خودتم به این

فکری که اون چه قضاوتی راجع بهت می کنه.از خواب بیدار شو قبل از اینکه روزگار بیدارت کنه.

2. 5 کاربر از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (شنبه 01 بهمن 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 تیر 95 [ 16:53]
    سطح
    62
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 146
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,594

تشکرشده 1,946 در 612 پست

Array

با عرض معذرت

نگین جانه دیوونه خیانت چیه
    از اون برای خودت بت ساختی اون هیچی نیس

تو لایق بهترین هایی

بازم میگم
    خود خواه باش
    به خودت آرامشت فکر کن

4. 2 کاربر از پست مفید جوانه؟؟؟ تشکرکرده اند .

جوانه؟؟؟ (سه شنبه 06 دی 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 دی 91 [ 01:34]
    سطح
    29
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 21
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,706

تشکرشده 1,723 در 325 پست

Array

سلام نگین جان

من از دستت عصبانی نشدم. زندگی تو مال خودته و هر کاری که بخوای می تونی باهاش بکنی.
    ولی وقتی اومدی اینجا یعنی میدونی یه جای کار می لنگه و اومدی کمک می خوای؟ درسته؟ (منظورم هر دو تاپیکته)

ببین دختر خوب شما تو 17 سالگی خودتو وارد مرحله ای از زندگیت کردی که برات زود بود، بذار بگم 17 سالگی موقع چه کارهاییه:
    اوج قدرت یادگیری
    آغاز فعالیت های اجتماعی فرد در گروه هایی به جز خانواده (دوستان ، همکلاسی ها و...)
    آغاز تجربه اندوزی برای زندگی (راه یابی به دانشگاه، سفر، کارو...)
    تعریف وجودی مستقل از خانواده
    و....

خلاصه اینکه تو اون محدوده سنی آدم ها کم کم بزرگ میشن، دیگه اون بچه وابسته به پدر و مادر نیستن دنبال تجربه های جدید هستند و دنبال خود واقعی شون میگردن. نقش خانواده خیلی مهمه که فرد از مسیر درست منحرف نشه و البته لازمه که فرد هم به خانواده اعتماد و اعتقاد داشته باشه!!

اما شما چه کردی؟
    تمام این فرصت ها رو از خودت گرفتی و به جاش وارد رابطه با پسری شدی که اون هم مثل شما بود: جوون بی تجربه خام
    مسلمه وقتی بیشتر انرژی سال های جوونیت رو پای این رابطه بذاری، و همه ابعاد زندگیتو ول کنی و بچسبی به این آقا، کم کم ایشون میشه محور زندگی شما، بدون اون تعریف مستقلی از خودت نخواهی داشت!

همه می دونیم که تو دین و عرف اجتماع ما رابطه دختر و پسر نا محرم صحیح نیست و گناهه.
    چرا با دونستن این موضوع هیچ وقت از خودت سوال نکردی که من کارم صحیحه یا نه؟ چرا فکر نکردی که گناه کاری؟
    میبینی تو زندگیت قفط یه مرجع داری:
    اگر اون بفهمه من با یکی دیگه چت کردم اگر چه که هیچ احساسی در بین نبوده، آیا من خیانتکارم؟
    آره شما خیانت کاری!! ولی داری به خودت (و خانوادت) خیانت میکنی!!!

نگینی که در سال های طلایی زندگیش داره فرصت ها رو برای یه رابطه بیمار از دست میده، بالاخره یه روزی ازت سوال میکنه که چرا فرصت رشدو ازش گرفتی!!!!

گفتنی ها رو بهت گفتم تصمیم با خودته

6. 4 کاربر از پست مفید دانوب تشکرکرده اند .

دانوب (شنبه 01 بهمن 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 13 اسفند 90 [ 10:06]
    سطح
    19
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    تشکرها
    11

تشکرشده 11 در 8 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط fa mo
    با عرض معذرت

نگین جانه دیوونه خیانت چیه
    از اون برای خودت بت ساختی اون هیچی نیس

تو لایق بهترین هایی

بازم میگم
    خود خواه باش
    به خودت آرامشت فکر کن

ممنونم دوست عزیزم از راهنماییت . من ازش بت نساختم به خدا . مگه تو یک رابطه نباید تعهد وجود داشته باشه ؟ خب این یعنی بت ساختن ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط دانوب
    سلام نگین جان

من از دستت عصبانی نشدم. زندگی تو مال خودته و هر کاری که بخوای می تونی باهاش بکنی.
    ولی وقتی اومدی اینجا یعنی میدونی یه جای کار می لنگه و اومدی کمک می خوای؟ درسته؟ (منظورم هر دو تاپیکته) معلومه که درسته و اگه نمیلنگید که اینجا نبودم

ببین دختر خوب شما تو 17 سالگی خودتو وارد مرحله ای از زندگیت کردی که برات زود بود، بذار بگم 17 سالگی موقع چه کارهاییه:
    اوج قدرت یادگیری
    آغاز فعالیت های اجتماعی فرد در گروه هایی به جز خانواده (دوستان ، همکلاسی ها و...)
    آغاز تجربه اندوزی برای زندگی (راه یابی به دانشگاه، سفر، کارو...)
    تعریف وجودی مستقل از خانواده
    و.... من تمام این کارها رو در اون سن کردم، یعنی از اون سن تمام توجهم معطوف یک بعد از رندگیم نبوده

خلاصه اینکه تو اون محدوده سنی آدم ها کم کم بزرگ میشن، دیگه اون بچه وابسته به پدر و مادر نیستن دنبال تجربه های جدید هستند و دنبال خود واقعی شون میگردن. نقش خانواده خیلی مهمه که فرد از مسیر درست منحرف نشه و البته لازمه که فرد هم به خانواده اعتماد و اعتقاد داشته باشه!!

اما شما چه کردی؟
    تمام این فرصت ها رو از خودت گرفتی و به جاش وارد رابطه با پسری شدی که اون هم مثل شما بود: جوون بی تجربه خام
    مسلمه وقتی بیشتر انرژی سال های جوونیت رو پای این رابطه بذاری، و همه ابعاد زندگیتو ول کنی و بچسبی به این آقا، کم کم ایشون میشه محور زندگی شما، بدون اون تعریف مستقلی از خودت نخواهی داشت! همه ی این ابعاد رو ول نکردم ولی قبول دارم که شده محور زندگیم . من هر کاری که میخوام انجام بدم باید اول اون رو در نظر داشته باشم . ولی این عذاب وجدان منو آزار میده . همین احساس گناه، که طبق مقاله هایی که تو این سایت خوندم بزرگترین مانع برای داشتن عزت نفس هست.

همه می دونیم که تو دین و عرف اجتماع ما رابطه دختر و پسر نا محرم صحیح نیست و گناهه.
    چرا با دونستن این موضوع هیچ وقت از خودت سوال نکردی که من کارم صحیحه یا نه؟ چرا فکر نکردی که گناه کاری؟ چرا میدونم که گناه کردم ولی اون موقع که 17 سالم بود اصلا به این چیزا توجهی نداشتم . وارد یک رابطه شدم ولی کم کم علاقمند شده به اون . شاید این احساس رو نکردم چون باز بقیه رو مهمتر از خودم میدونم . چون خیانت به یک نفر دیگه واسم عذاب آورتز از خیانت به خودمه
    میبینی تو زندگیت قفط یه مرجع داری:
    اگر اون بفهمه من با یکی دیگه چت کردم اگر چه که هیچ احساسی در بین نبوده، آیا من خیانتکارم؟
    آره شما خیانت کاری!! ولی داری به خودت (و خانوادت) خیانت میکنی!!!

نگینی که در سال های طلایی زندگیش داره فرصت ها رو برای یه رابطه بیمار از دست میده، بالاخره یه روزی ازت سوال میکنه که چرا فرصت رشدو ازش گرفتی!!!!

گفتنی ها رو بهت گفتم تصمیم با خودته

بی نهایییییت از راهنماییتون و وقتی که برای من گذاشتید ممنونم .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    11

تشکرشده 11 در 8 پست

Array

سلام دوستان عزیزم،
    من تمام مقالاتی که درباره عزت نفس بود رو خوندم و این تکنیک ها رو هم خیلی کار کردم رو خودم، اما متاسفانه همش موقتی هستش برای من . یعنی برای دو تا سه هفته خیلی خوبه، به خودم شخصیت میدم، احساس عذاب وجدان ندارم اما دوباره بعد از یک مدت به این فکر میکنم که دارم بهش خیانت میکنم . نباید ازش پنهون کنم . وقتی میبینمش احساس گناه سراپامو میگیره. وقتی میگه خیلی دختر خوبی هستی گریه ام میگیره، با خودم میگم من اونی که میخواستی نبودم . روز و شبم شده گریه . میدونم از دستم عصبانی میشید و میگید فایده نداره مشاوره دادن اما خواهش میکنم تنهام نزارید. خیلی بهتون احتیاج دارم.به خدااااااا دارم دیوونه میشم . خواهش میکنم کمکم کنید . خواهش میکنم

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    11

تشکرشده 11 در 8 پست

Array

دوستان خواهش میکنم کمکم کنید، یک چیزی بگید.هرچی بیشتر تو اینترنت میگردم بیشتر احساس میکنم که خیانتکارم .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    11

تشکرشده 11 در 8 پست

Array

هیچکس به من کمکی نکرد . منم همون شب بهش گفتم . گفتم که چت کردم .همه چیز رو بهش گفتم جز اینکه عکس با حجابم رو هم پسر دیده . هرچی خواست بهم گفت . زندگیم به هم ریخت. داغون شدم . به من گفت هرزه. هر حرفی که فکرش رو هم نمیکنید به من گفت . حق داشت. من دختر خوبی نبودم. نامردی کردم بهش . تو این چند روز جز آب چیزی نخوردم. سه کیلو لاغر شدم . هرچی خواست به من گفت ولی گفت دوستت دارم نمیتونم ازت دل بکنم . گفت باهات میمونم ولی آدمت میکنم .گفت باهات میمونم چون نامرد نیستم، گفت من سر حرفم هستم و با تو میمونم. گفت هرجا بخوای بری من باید ببرمت. گفت دیگه نمیخوام حتی یکدونه دوست هم داشته باشی. گفت با همشون قطع رابطه میکنی. من دیگه چطوری باهاش باشم؟دیگه نمیتونم سرم رو بالا کنم . چطور تو چشماش نگاه کنم ؟ بهش گفتم چون داشتم از عذاب وجدان دیوونه میشدم . دیگه طاقت پنهونکاری نداشتم . حالا باید بهش ماجرای عکس رو هم بگم ؟ اگه بگم فکر کنم دیگه منو بکشه . گفت اگه دوباره کاری کنی هم تو رو میکشم هم خودمو . جز گریه کاری نمیتونم بکنم .[/b] خواهش میکنم کمکم کنید . الان دیگه واقعا به کمکتون احتیاج دارم . التماستون میکنم کمکم کنید.[b]

11. کاربر روبرو از پست مفید negin.sal تشکرکرده است .

negin.sal (یکشنبه 02 بهمن 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اسفند 95 [ 19:50]
    سطح
    66
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,528

تشکرشده 4,871 در 817 پست

Array

دختر! آخه آدم به تو چي بگه؟!
    خيانت چيه؟ اين افكار رو از كجا آوردي؟؟
    خيلي دارم خودمو كنترل مي كنم كه چيزي بهت نگم! از گوشهام داره دود درمياد!!!

...

خانم وفادار! اولا به عنوان يك دختر امروزي كه در اين جامعه داره زندگي مي كنه و دو تا پيرهن از تو بيشتر پاره كرده ميگم تعهد نانوشته يعني باد هوا! ملت روي تعهد نوشته اشون خط مي كشن چه رسد به نانوشته!
    دوما! حالا مثلا اينارو بهش گفتي بهتر شدي؟ رفتي گفتي من بتو خيانت كردم كلي هم پشيموني و .... خدايي اون پسر راجع بتو چي فكر مي كنه؟! خودت اومدي از اون پسر يك قفس نامرئي دور خودت درست كردي براي خودت شرط و شروط گذاشتي از اين ديوار اونورتر نمي رم بعد يكم انگشتت از لاي اين ديوار نامرئي با قوانين خودساخته ات اونورتر رفته داد و بيداد و آه و فغان راه انداختي و عذرخواهي مي كني؟درحاليكه طرف روحش از اين حصار نامرئي تو خبر نداره!!!
    منم اگه جاي پسره بودم بهت شك مي كردم... نه به وفاداريت بلكه به درك درستت از خودت، دوروبرت و واقعيت هاي اطرافت...
    به خودت احترام بگذار...

اگر امكان داره كمي از كودكيت بگو... روابطتت با خانواده ات و پدر مادرت. چند تا بچه ايد و درحال حاضر چكار مي كنيد. اوضاع الان خانواده چطوره...

13. 3 کاربر از پست مفید سرافراز تشکرکرده اند .

سرافراز (یکشنبه 02 بهمن 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    19
    دستاوردها:
    تشکرها
    11

تشکرشده 11 در 8 پست

Array

[/color]

نقل قول نوشته اصلی توسط سرافراز
    دختر! آخه آدم به تو چي بگه؟!
    خيانت چيه؟ اين افكار رو از كجا آوردي؟؟ نه من اشتباه کردم. چون هنوز ازدواج نکردیم معنیش این نیست که دیگه تعهدی به هم نداریم، شش سال از عمرش رو پای من گذاشته . من بهش نامردی کردم . وقتی با اون بودم چه دلیلی داشته با کس دیگه ای چت کنم ؟
    خيلي دارم خودمو كنترل مي كنم كه چيزي بهت نگم! از گوشهام داره دود درمياد!!! به من هرچی دوست دارید بگید . این همه حرف شنیدم شما هم روش

...

خانم وفادار! اولا به عنوان يك دختر امروزي كه در اين جامعه داره زندگي مي كنه و دو تا پيرهن از تو بيشتر پاره كرده ميگم تعهد نانوشته يعني باد هوا! ملت روي تعهد نوشته اشون خط مي كشن چه رسد به نانوشته! من به ملت کاری ندارم . مگه من نمیگفتم دوسش دارم ؟ پس چرا این کارارو کردم . اگه اون هم منو ببخشه من خودم خودمو نمیبخشم.
    دوما! حالا مثلا اينارو بهش گفتي بهتر شدي؟ رفتي گفتي من بتو خيانت كردم كلي هم پشيموني و .... خدايي اون پسر راجع بتو چي فكر مي كنه؟! خودت اومدي از اون پسر يك قفس نامرئي دور خودت درست كردي براي خودت شرط و شروط گذاشتي از اين ديوار اونورتر نمي رم بعد يكم انگشتت از لاي اين ديوار نامرئي با قوانين خودساخته ات اونورتر رفته داد و بيداد و آه و فغان راه انداختي و عذرخواهي مي كني؟درحاليكه طرف روحش از اين حصار نامرئي تو خبر نداره!!! از این لحاظ که چیز پنهونی ندارم راحت شدم ولی الان باز از این عذاب دارم که همههه چیز رو بهش نگفتم . عکس رو بهش نگفتم. اون پسر به من گفت که راجع به من چی فکر میکنه . گفت که سر و گوشم میجنبه . گفت که دختر پاکی نیستم . من نمیخواستم بهش نارو بزنم . من قول داده بودم دست از پب خطا نکنم ولی کردم.
    منم اگه جاي پسره بودم بهت شك مي كردم... نه به وفاداريت بلكه به درك درستت از خودت، دوروبرت و واقعيت هاي اطرافت...
    به خودت احترام بگذار...
    نه اون به وفاداریم شک کرده . میگفت من از چشمام بیشتر بهت اطمینان داشتم ولی همه رو نابود کردی. گفت اگه تو خیابون با یک پسر میدیدمت به چشمام شک میکردم ولی به تو نه. من که گفتم خیلی حساسه.

اگر امكان داره كمي از كودكيت بگو... روابطتت با خانواده ات و پدر مادرت. چند تا بچه ايد و درحال حاضر چكار مي كنيد. اوضاع الان خانواده چطوره...
    [color=#0000 از کودکیم چی بگم ؟ یعنی چه چیزی رو میخواید بدونید ؟ رابطه ام با مادر و پدرم صمیمی هست ولی نه به اندازه ای که بخوام این چیزا رو بگم بهشون. سه تا بچه هستیم . الان درس میخونم . سال آخر کارشناسی . اوضاع خانواده اگر منظورتون مالی هست که خوبه . متوسط رو به بالا

[/quote]

گفت چرا زودتر به من نگفتی ؟ گفت چطوری میخواستی با من ازدواج کنی و ازم پنهون هم بکنی ؟ وای نمیدونید چه حرفایی بهم زد . من از گذشته ام یعنی قبل از اینکه با هم باشیم هم خیلی چیزا هست که بهش نگفتم . یعنی اونا رو هم باید بگم ؟ اگه بگم منو میکشه به خدا . اگه بگم دیگه از منو خودش چیزی نمیمونه . اگه نگم که بازم میشه پنهونکاری که . بازم میشه خیانت . ای خدا کاش من بمیرم . به خدا به مردنم راضیم.

گفت چرا زودتر به من نگفتی ؟ گفت چطوری میخواستی با من ازدواج کنی و ازم پنهون هم بکنی ؟ وای نمیدونید چه حرفایی بهم زد . من از گذشته ام یعنی قبل از اینکه با هم باشیم هم خیلی چیزا هست که بهش نگفتم . یعنی اونا رو هم باید بگم ؟ اگه بگم منو میکشه به خدا . اگه بگم دیگه از منو خودش چیزی نمیمونه . اگه نگم که بازم میشه پنهونکاری که . بازم میشه خیانت . ای خدا کاش من بمیرم . به خدا به مردنم راضیم.

این موضوع رو همه بهم در این سایت گفتند نگم بهش . اما دیدم که تا چه حد براش مهم بود گفتنم . براش خیلی مهم بود که ازش چیزی پنهون نکنم و بگم . گذشته ام رو هم همه گفتند نگو بهش . اونو نگم چی ؟ میدونم که واسش مهمه . بازم بگم یا نه ؟ گفت ازم چیزی پنهون نکن . با اینکه گفته پنهون نکن باز من پنهون کنم ؟ ای خدا این چه شری بود که به پا شد.

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 11 اردیبهشت 04 [ 19:10]
    سطح
    86
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 114
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,315

تشکرشده 3,200 در 813 پست

Array

دوست عزیز

من فکر می کنم شما حتما به مشاوره حضوری نیازمندید.

ببخشید من و برای این صراحت کلام ولی علاوه بر ایشون که انسان شکاک و وسواسی هستند

شما هم از لحاظ روحی و روانی حال خوشی ندارید. و اگه به این رویه وابستگی نامعقول و بیش از اندازتون

به این آقا ادامه بدید خودتون رو از پا در می یارید.

و در سالهای آینده به یک انسان افسرده- خشمگین- و وابسته و ناتوان تبدیل می شید.

اگه از دوستان راهنمایی خواستی و اونها گفتند چیزی نگو پس چرا گفتی؟؟

موضوعات و افکار دوست پسرت برات مهمتره یا شخصیت و استقلال خودتت؟؟

آیا شما خودتت به خودتت شک داری؟؟

آیا شما اینقدر نسبت به وجود خودتت بی تعهد هستی که باید دوستت پلیس و نگهبان وجود شما باشه؟؟

آیا توان این و داری که در زندانی که خودتت با افکار مالیخولیایی که از وابستگی به اون آقا ایجاد کردی یک عمر زندگی کنی؟؟

آیا توان این و داری که در زندانی که اون آقا وعده اش رو برای بعد از ازدواج داده یک عمر زندگی کنی؟؟

لطفا به سولاتم خوب فکر کن و حتما با یک روانشناس در مورد این افکار و وابستگیهات صحبت کن.

موفق باشی.

صفحه 2 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)