برخی از دوستان از قبل، اخلاق منو می شناسند و می دانند که من اهل چت و دوست بازی و ... نیستم. قطعا هم نمی پسندم که همسرم اهل این کارها باشه.این که اومده تو سایت همسریابی، برام به معنی این نیست که قبلا چت کرده و وب داده و ...
چون اصلا نمیشه این چیزها را فهمید.
حالا هم با هم چت نکرده ایم و فقط دو بار پیام فرستادم که آشنا شویم. من به آشنا شدن تو اینترنت اصلا اعتقادی ندارم و می خوام رسما برای خواستگاری برم جلو. اما همین پیدا کردن اولیه در اینترنت مشکل درست میکنه؟ تا حالا در مورد رشته اش و دانشگاه های تحصیل و تحصیلات خانواده و ... طی دو پیام، حرف زدیم. یسانس کامپیوتر شریف بوده و الان دانشجوی فوق لیسانس کامپیوتر خواجه نصیر. هر دو هم قصد داریم برای ادامه تحصیل به خارج برویم. البته سطح خانواده شان از ما بالاتره 302 و پدرش خیلی تحصیلات داره (فوق دکتراست).
از مدیر همدردی جونم و فرشته مهربان هم تقاضا میکنم منو راهنمایی کنید دیگه.بابا مثلا ما تو این تالار حق آب و گل داریم.
![]()

این که اومده تو سایت همسریابی، برام به معنی این نیست که قبلا چت کرده و وب داده و ...
حالا هم با هم چت نکرده ایم و فقط دو بار پیام فرستادم که آشنا شویم. من به آشنا شدن تو اینترنت اصلا اعتقادی ندارم و می خوام رسما برای خواستگاری برم جلو. اما همین پیدا کردن اولیه در اینترنت مشکل درست میکنه؟ تا حالا در مورد رشته اش و دانشگاه های تحصیل و تحصیلات خانواده و ... طی دو پیام، حرف زدیم. یسانس کامپیوتر شریف بوده و الان دانشجوی فوق لیسانس کامپیوتر خواجه نصیر. هر دو هم قصد داریم برای ادامه تحصیل به خارج برویم. البته سطح خانواده شان از ما بالاتره 302 و پدرش خیلی تحصیلات داره (فوق دکتراست).
بابا مثلا ما تو این تالار حق آب و گل داریم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)