به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 مرداد 92 [ 13:58]
    سطح
    28
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranSocialTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    7,577

تشکرشده 8,601 در 1,498 پست

Array

RE: شوهرم میخاد ولم کنه به امون خدا تو رو خدا بگید چیکار کنم

عسی ان تکرهو شیئا و هو خیر لکم و عسی ان ...

مستانه عزیز حالت رو درک میکنم و میتوانم بفمم که در چه شرایط سختی به لحاظ تصمیم گیری قرار داری.
    عزیزم در این موقعیت آرامش شما میتواند کمک خوبی باشد که بتوانی به دور از هیجانات عاطفی و حسادت و رقابت، بهترین تصمیم را برای زندگیت بگیری.

هیچیک از ما به اندازه خود شما به زندگی شما و اخلاقیات همسرت، توان مدیریت زندگی و مسئولیت پذیر بودن ایشان، و موقعیت و جایگاه شما در آن زندگی اشراف نداریم. اما انچه که مشخص است این است که شما به هر حال در این زندگی به دنبال ارامش و امنیت هستی. گفته بودی که خانوم اول زندگی شما را به اتش کشیده، پس شاید این دوری به نفع شما باشد. شاید بودن آن اقا و خانوم کنار همدیگر، مشکلاتی را که با آمدن شما رویش سرپوش گذاشته شده را دوباره برای همسرت برجسته کند و همسرت قدرت را بیشتر بداند و بالاخره کاری کند. اما فکرش را بکن در مملکت خودت که ازدواج دوم قانونی است، عملا در جایگاه دومی قرار داری و از خیلی از حقوق محروم. حالا اگر به کشور دیگری بروی که در آن زن دوم داشتن خلاف قانون است، حتی اگر همسر شما بعدها شما را با ویزای کار یا طریق دیگری ببرد، کافیست آن خانوم راپورت بدهد که شما همسر دوم آن آقا هستید. مطمئن باش دیپورتت خواهند کرد. اگر هم این کار را نکند، زندگی دو همسری در غربت سخت تر از ایران نباشد، راحت تر نخواهد بود.

به هر حال نمیدانم شما چند سال داری و چه حسابی روی این زندگی باز کرده ای. فکر کن مردی که چند روز یکبار می آمده، حالا چند ماه یکبار بیاید. اما این آقا مگر در آن کشور نمیخواهد کاری داشته باشد؟ شغلش ایجاب میکند چند وقت یکبار به ایران بیاید؟ اصلا ایا مقدور خواهد بود بتواند به کرات در طول سال و برای بازه های زمانی نسبتا طولانی بماند؟

اگر همسرت را ممنوع الخروج کنی (با به اجرا گذاشتن مهریه مقدور میشود)، ممکن است مشکل مهریه ات را رفع کند و برود یا حتی به طلاق شما بیانجامد. یا شاید اصلا از فکر رفتن بیرون بیاید ولی به هر حال زندگی شما را از مسیر عادی خودش خارج کند. به هر حال شما لازم است مطلوب خود را در نظر بگیری بدور از احساسات و هیجانات منفی که نسبت به آن زن داری. این را هم مطمئن باش که تا همسر شما نخواهد حتی در همین ایران هم خانوم اول نمیتواند تاثیر زیادی در زندگی شما داشته باشد. و شما نمیتوانی اعمال همسرت را و انگیزه هایش را در این میان نادیده بگیری.

اما شما بودن همسرت با خانومش را در اینجا دیده ای. فکر کن اگر اینها بروند و شما بمانی، و همسرت به عهدش وفا کند و مرتب به شما سر بزند چه اتفاقی میافتد؟

وضع مالی شما طوری هست که کم کاری همسرت را پوشش دهد؟ از سن و سال و شرایط خاص زندگی شما هم ما چیزی نمیدانیم.

خواهش میکنم خوب فکر کن و شتاب زده و از روی احساس تصمیم نگیر.

2. 2 کاربر از پست مفید بی دل تشکرکرده اند .

بی دل (پنجشنبه 01 دی 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)