ستاره 1 عزيز
بهت حق مي دهم كه تا اين حد پريشان باشي،
اكثر ما كه اينجا هستيم زخمهايي رو دلهامون هست اولش براي حل مشكل خودمون ميايم و بعدش غم خودمان يادمون مي ره . زندگي با همين مشكلاتش زيباست . امتحان دادن سخته ولي وقتي نمره خوب گرفتي لذتبخشه .
به نظر من تو دختر خيلي موفقي هستي كه با اين شرايط بد خودتو تا اينجا رساندي در شرايط خوب موفق شدن كه هنري نيست .
افكار منفي را از خودت دور كن و براي خودت اهدافي تعيين كن . سعي كن اهداف اوليه ات كوچكتر باشند . با رسيدن به اهداف كوچك اعتماد بنفس پيدا مي كني تا به اهداف بزرگترت برسي .
خودكشي مشكلي را حل نمي كند دختري را مي شناسم كه دائماً درحال خودكشي بود و موفق هم نمي شد تا اينكه دفعه آخر مشكل جسمي در اثر خودكشي پيدا كرد و نه تنها نتوانست بميرد بلكه الان مشكلاتي كه قبلاً آزارش مي داد را فراموش كرده و بيماري جسمي نصيبش شده كه تمام زندگيش درگير اين بيماري شده و الان افسوس آن زمان را مي خورد درحاليكه پشيماني سودي ندارد
مرگ حق است و ما نمي توانيم دخالتي در زمان آن داشته باشيم . خودت را دوست بدار عزيزم .
باربارا دی آنجلیس :
به شکوه و اعجاز هستی و جهان پیرامون خود نگاهی بیاندازید. همه جا را غرق در زیبایی خواهید دید. این زیبایی ها عشق درون شما را صدا می زنند و فرا می خوانند.
شکوه و جلال جهان هستی را نظاره کنید و شکوه و جلال خود را به یاد آورید.
هرگاه به خود اجازه دهید تا هستی و آفرینش را با تمامی شکوه و عظمت آن حقیقتا نظاره کنید، آن گاه به قطعیت اقتدار ، زیبایی و عشق و شور زندگی در خودتان پی خواهید برد زیرا شما نیز بخشی از همین شکوه و عظمت هستید.
گویی آفریدگار هستی به شما می گوید : من تو را دوست دارم . من عاشق تو هستم . به همین دلیل این همه زیبایی ها را برای تو آفریده ام

علاقه مندی ها (Bookmarks)