آقای محترم
با صحبت هایی که شما کردید کاملا مشخص است که همسر شما هم اشکالاتی دارند که بهتره حتما به مشاوره برید.
من کارشناس نیستم و نظراتی هم که می دم فقط از دید خودم هست. ولی ممکنه خانمهای دیگه قبول نداشته باشند.
راستش برای خود من همون اصل تعهد و مسئولیت مهم است. ازدواج را بک زنجیر نمی بینم که دو نفر را فیزیکی به هم وصل کرده و دایم باید با هم باشند. از دانشگاه برگشتن تا خرید رفتن تا تفریح و مسافرت.
با این اوصاف خانم شما خیلی وابسته و چسبیده به شما است. من هم بودم دفعش می کردم. حس خفگی به آدم دست می ده.
اما راه حل مشکل شما به نظرم جدایی نیست. راه حلش مشاوره است. خانمتون اگر آموزش ببیند و آگاه شود چه بسا دست از این رفتارها بردارد.
ولی خود شما هم مسلما ایراداتی دارید. از جمله این که قاطع نیستید. خانمها از مردی که زود تسلیم بشه و محکم نباشه خوششون نمی آد. مردی که دایم در حال بله چشم گفتن است مطلوب نیست. شما خیلی در مقابل ایشون تسلیم و منفعل هستید. به نظرم جایی که مخالف خواسته و نظر منطقی تان است بهتر است قاطع و محکم روی حرفتان بایستید و به خاطر دلسوزی و عذاب وجدان کنار نیایید.
اگر می توانید اینجا توضیح دهید که درخواست جنسی ایشون چی هست که شما نمی تونید یا نمی خواهید انجام بدهید. یکی از مهم ترین ارکان زندگی زناشویی مسایل جنسی است و هر دو طرف باید رضایت کافی از این ارتباط داشته باشند.
در مورد آفرود هم فکر می کنم بتونید با هم صحبت کنید. یک قرار بگذارید و سر اون قرار بمونید. مثلا یک هفته در میون شما برید آفرود و ایشون هم برن استخر. عصر هم هر دو خسته اما شاداب برگردید سر زندگیتون. شما هم وقتی برگشتید از ایشون تعریف کنید تا به استخر رفتن علاقمندتر بشه. مثلا بعد از یکی دو ماه بگید از وقتی رفتی استخر هیکلت بهتر شده یا رنگ پوستت فلان شده یا صورتت شاداب شده ... یک چیزی که بیشتر علاقمندش کنه.
ولی این که شما هر هفته برید آفرود و ایشون تنها بشینه تو خونه خیلی درست نیست. این که مانع تفریح مورد علاقه شما هم بشه درست نیست. یک حالت بینابین ایجادکنید.
اگر به کاری که می کنید اطمینان دارید عذاب وجدان را بگذارید کنار.
مشکل شما این است که وقتی به دل خانمتان راه می آیید خودتان راضی نیستید چون کلا باید خودتان را بگذارید کنار تا ایشون راضی باشند.
وقتی هم به دل خودتان راه می آیید نگران عذاب وجدان هستید و می زنید خرابش می کنید.
یک کم قاطع تر باشید در اجرای تصمیماتتان.

علاقه مندی ها (Bookmarks)