سلام. ببینید ما به عنوان یک خانوم همیشه دوس داریم در کنار همسرمون باشیم و ازش محبت بگیریم و محبت بدیم. این یک خصلت کاملاً خانومانه است و تا جواب نگیریم شاید ادامه داشته باشه و نریم پی کارمون. حالا توی یک سری خانوما از جمله خانوم شما درصدش خیلی خیلی بیشتره. من شدتم به شدت خانوم شما نیست اما منم لذت می برم همسرم بیاد دنبالم و یک سری از این کارای پیش و پا افتاده دیگه برام انجام بده. منم با وجود شدت کمم در این قضیه چندین بار سر این قضیه(نیومدن دنبالم) ناراحت شدم و دقیقاً همون احساساتی که بهار جان عنوان کردند رو پیدا میکردم. اما همسرم فقط با محبت و ناز کشیدن منو از اون فاز بیرونم میاورد.شما که میبینید چه چیزایی برای ایشون جالبه خب سعی کنید هر از چند گاهی این کار رو انجام بدید که اگر یک روزی ازتون خواست و نتونستین برین دنبالش دیگه این فکرا نیاد تو ذهنشون. من به شما هم پیشنهاد می کنم که کتاب مردان مریخی زنان ونوسی رو بخونید و هر از گاهی از این کتابها بخونید چون این چیزا زود از یاد میره. خیلی جاها هم که حق با خودتونه ناراحتی تون رو نشون بدید و بذارید که متوجه اشتباهاتش بشه و گاهی هم جوری برخورد کنید که ازتون بابت کاری که کرده عذر خواهی کنه(یادتون باشه حتماً باید حالت مظلومانه داشته باشید تا بیاد و اینکارو بکنه

)مثلاً بگید تو اصلاً به ناراحتیهای من اهمیت نمیدی در صورتیکه ناراحتیهای تو برای من خیلی مهمه. اینطوری یاد میگیره که توی رابطه فقط اون و احساسش نیست که اهمیت داره و در تلاش برای کسب رضایت شما بر میاد.
خانومتون باید سنش خیلی کم باشه درسته؟ حرکاتش زیادی بچه گونه است.
علاقه مندی ها (Bookmarks)