به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 16 اردیبهشت 91 [ 18:10]
    سطح
    19
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 68
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    137

تشکرشده 138 در 41 پست

Array

RE: کمک! آرامش می خوام!

رایحه عشق عزیزم تاپیکتو خوندم. پدر منم خیلی فرد احساسی ایه. اما می دونی من چند بار باهاش حرف زدم راجع به این موضوع؟!!!!!!!!!!!!!بارها و بارها. همین 1ماه پیش نزدیک 1 ساعت فقط واسش گریه کردم و گفتم حالا که دیگه ترک کردین چرا دوباره میرید سمتش؟!!!!!!این همه خودتون رو اذیت میکنید، زحمت میکشید باز بعد از یک مدت میشید همون!!!!!!!!گفتم بابا تورو خدا ببینید مامانو چقدر افسرده شده چقدر عصبیه. ما خودمون(من و داداشام) رو ببینید هی به هم می پریم. واسه اینه که همه مون افسرده ایم.تورو خدا اینکارو جون من دیگه نکنید.ازش کلی قول گرفتم و به جون این و به جون اون رو گفتم قسم بخوره ولی نتیجه نداد
    منم عین تو با بابام زیاد راحت نیستم، البته من واسه این کارش ازش دور شدم و باهاش راحت نیستم ولی بعضی اوقات که دیگه به سیم آخر میزنم این حرفارو می زنم.بهش گفتم بابا من به عنوان دخترتون دوس ندارم بابام اینطوری باشه و از این موضوع ناراحتم، یعنی شما این ناراحتی من و بقیه واستون مهم نیست؟!!!!!!!!!!!
    منم باری نیست که موقع دعا از خدا نخوام که پدرم برای ابد اعتیادش رو بذاره کنار. فوق العاده هم حساس شدم روش و هر موقع که میاد خونه به قیافش و به اخلاقش توجه شدیدی می کنم و هی میرم سمت لباساش که آویزونه بو میکشم و وقتی مطمئن بشم اینکارو کرده گاهی شبا باز بهش می گم و کمی باهاش قهر می کنم و گاهی فقط بغض می کنم و میام اتاقم تا زمانیکه بره بخوابه دیگه نمی بینمش. بابای منم به شدت از خونه فراریه. ساعاتی که خونه است خیلی خیلی کمه.اما یک خوبی که پدرت داره و پدر من نداره اینه که خانواده اش و نیازهاشون رو درک میکنه اما بابای من هیچوقت اینطوری نبوده.همیشه یادمه وقتی پول می خواستم ازش 2 -3 روز باید گریه می کردم(واسه چیزای کوچیک) در حالیکه خودش خیلی راحت خرجهای بیهوده واسه خودش و دوستاش می کرد.شاید باورتون نشه چند سال پیش یکی از دوستانش از سوئد اومده بود و پدر من هر روز (بدون اغراق) از صبح تا 12 شب باهاش می چرخید و توی اون مدت 13 میلیون خوش گذرونی کرده در حالیکه ما باز هم در مضیقه مالی بودیم و تمام کار و کاسبی اش رو ول کرده و با دوستش می گشت و بعد از اون تمام این 13میلیون رو گذاشت گردن ما که شما خیلی پر مصرفید و همه رو هدر دادید و... یعنی این کار همیشگی اشه و آدم آتیش می گیره اینا رو می شنوه
    من تا جاییکه بتونم به مادرم توی تهیه جهیزیه کمک میکنم.
    آقا حامد پدرم ترک کرده بود و الان دوباره مدتیه که گاهی شبا حس می کنم اینکارو شروع کرده اما نه همه شبا(شایدم همه شباست و من نمیفهمم)و من نمی خوام که دوباره این اعتیاد شدت پیدا کنه، همونطوری که اول گفتم شدت پیدا کردن اعتیادش تمام زندگی ما رو از لحاظ مالی تحت الشعاع قرار می ده. تصمیمات فوق العاده بدی می گیره و ضررهایی با آثار طولانی مدت به ما وارد میکنه بدون کوچکترین مشورت با کسی و وقتی شکست خورد بیایید ببینید اوضاع خونه رو چقدر بهم میریزه. هر کی از راه میرسه می گه تقصیر تو بود اینطور شد.
    من واقعاً نمی تونم بی خیال این مسئله باشم. چون نگران روحیه مامانم هستم و نمی خوام با رفتن من مادرم از این که هست افسرده تر بشه.

فرانک جون خدا رو شکر من از همسرم بی نهایت راضی ام و پسر فوق العاده مهربون و پاکیه و مامانم هم از این مسئله بی نهایت خوشحاله و خیلی هم منو دوست داره و چون تحصیلکرده است می دونم هیچوقت منو تو زندگی عذابم نمیده. خانواده خیلی آرومی داره و روحیه خودش هم خیلی آرومه دقیقاً برعکس منخدا رو بارها و بارها واسه این قضیه شکر می کنم.

2. کاربر روبرو از پست مفید ch_1383615 تشکرکرده است .

ch_1383615 (شنبه 26 آذر 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)