به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 16 اردیبهشت 91 [ 18:10]
    سطح
    19
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 68
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    137

تشکرشده 138 در 41 پست

Array

RE: کمک! آرامش می خوام!

بی دل عزیز مرسی که جوابم رو دادی.من تازه درسم تموم شده و کار ثابت ندارم و پروژه می گیرم کار می کنم و از اونجایی که هیچ وقت بابام تامینم نکرده اینقدر چیز هست که احتیاج دارم که پولام زود از دستم میره. کمک زیادی از دستم واسه این قضیه بر نمیاد. بابام پارسال 25 میلیون پول داشت هر چی مامانم بهش گفت بذار بانک واسه سال دیگه عروسی دخترته و میخوای جهاز بدی. بابام قبول نکرد و گفت: حالا تا سال دیگه. من از الآن بذارم واسه سال دیگه؟!!!!!!!!!!!!!!!!همه اون پول رو به باد داد.
    شوهرمم هنوز سربازه اما تدریس خصوصی می کنه و اون هم توی این شرایط سخت ازم انتظار کمک و همراهی داره که اگه کار کردم کمک خرجش باشم. در عین حال هم نمی تونم این مشکل جهازم رو بهش بگم که می خوام به مامانم کمک کنم چون اونم می خواد به مادرش کمک کنه(مال اون بی رویه است چ.ن مادرش حقوق داره و نیازی به کمک شوهرم نداره)اونوقت ما هم که درآمد زیادی نداریم و همون مقدار کم هم باید خرج خانواده هامون بشه و بینمون خدای نکرده ممکنه دلخوری پیش بیاد.
    آخه بابام این همه زمین و... داره و وضع کسب و کارش هم اگه نزولها نباشه عالیه، اونوقت من و مامانم باید اینهمه استرس رو تحمل بکنیم؟ دلم واسه بابام هم می سوزه ،وقتی کم میاره اینقدر خودش رو مظلوم نشون میده. اما اگه زیاد تحویلش بگیریم میگه تو مقصری و... بابم همش می گه من خواستم اوضاع رو بهتر کنم بدتر شد. آخه 1 بار،2بار هر 1 سال در میون ما با یک ضرر عظیم تازه روبرو میشیم. بابام که مارو ساپورت نمیکنه و وقتی هم اوضاع اینطور خراب میشه شرایط ما فوق العاده سخت میشه.تازه می گه بذارید به عهده من، یه تصمیم درست بگیرم. منم دیشب وقتی فهمیدم مصرف کرده(آخه بهم قول داده بود دیگه ایکارو نمیکنه)گفتم آدم معتاد که نمی تونه تصمیم بگیره میشه مثل بقیه تصمیماتون. تا زمانیکه مصرف می کنید به تصمیمات شما واسه زندگی هیچ اعتمادی نداریم. دیگه هم تقصیرات خودتون رو گردن کسی نینداززید که همه این بدبختی هارو خودتون باعثشید. دگه هم بیخود اعصاب مامان رو بهم نزنید.(آخه نیم ساعت داشت با مامان بحث می کرد که تو مقصری تو همه پولها رو هدر دادی، منم شاهد بودم که این قضیه صحت نداره)

2. 2 کاربر از پست مفید ch_1383615 تشکرکرده اند .

ch_1383615 (پنجشنبه 24 آذر 90)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    جمعه 30 خرداد 04 [ 16:15]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 97.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocialRecommendation Second ClassTagger First Class50000 Experience Points
    تشکرها
    13,216

تشکرشده 14,131 در 2,566 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array

RE: کمک! آرامش می خوام!

نقل قول نوشته اصلی توسط ch_1383615

شوهرمم هنوز سربازه اما تدریس خصوصی می کنه و اون هم توی این شرایط سخت ازم انتظار کمک و همراهی داره که اگه کار کردم کمک خرجش باشم. در عین حال هم نمی تونم این مشکل جهازم رو بهش بگم که می خوام به مامانم کمک کنم چون اونم می خواد به مادرش کمک کنه(مال اون بی رویه است چون مادرش حقوق داره و نیازی به کمک شوهرم نداره)اونوقت ما هم که درآمد زیادی نداریم و همون مقدار کم هم باید خرج خانواده هامون بشه و بینمون خدای نکرده ممکنه دلخوری پیش بیاد.

آخه بابام این همه زمین و... داره و وضع کسب و کارش هم اگه نزولها نباشه عالیه، اونوقت من و مامانم باید اینهمه استرس رو تحمل بکنیم؟
    سلام
    دوستان در خصوص صحبت هاتون راهنمایی می دهند ، نکته ای به نظرم آمد که کمی جای کار داره ، مطالبی هست که از بین نوشته هاتون مشخص کرده ام

خیلی خوبه که زن و شوهر کمک خرج زندگیشون باشند ، دقت کن عزیزم زن و شوهر در زندگی زناشویی
    شما اکنون دختر خونه پدرت هستی بنابراین اینکه درآمدت رو خرج جهازت کنی یه مسئله طبیعی هست ، چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است
    و کمک تو به همسرت این میتونه باشه که به جای خرید یه لباس عروس 800 هزارتومنی یه لباس عروی 200 هزارتومنی بخری
    یا به جای سفارش دسته گل 500 هزار تومنی یه دسته گل 50 هزارتومنی رو سفارش بدی
    نه اینکه از جهزیه خودت بزنی و این همه فشار رو تحمل کنی که انتظار شوهرت رو اونجور که شوهرت می خواد انجام بدهی
    و یه نکته پدر هرچی که هست ، بیمار ، بی کار ، بی برنامه و .... این شخص حامی تو هست ، سعی کن در ضمن اینکه حرمتش رو حفظ می کنی جوری این قضیه جهزیه ات رو مدیریت کنی که بتونی با احترام و سربلندی به خونه شوهر بروی
    عزیزم ناخودآگاه آنچه که در ذهنمون میگذره بر روحیات و رفتار و عملکردمون اثر میگذاره پس در تلاش باش اثر مثبتی بذاره

4. 8 کاربر از پست مفید بالهای صداقت تشکرکرده اند .

بالهای صداقت (جمعه 25 آذر 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)