بچه هاي عزيز! به دليل اينكه مسافرتي برام پيش اومده و بزودي دسترسي من به اين تاپيك قطع ميشه مي خوام امروز يك جمع بندي از همه پستهاي شما عزيزان داشته باشم( و هم اينكه بقول فرشته مهربان عزيز كه خيلي به من لطف داشتن تاپيك از استاندارد خودش خارج نشه). قبل از اون ذكر مي كنم كه روند حال و احوال من مثبت رو به جلو هست و خدارو از اين بابت شاكر هستم. اميدوارم همينجور ادامه پيدا كنه و خوب باشه... از همه شما دوستاي خوبم متشكرم!
نكته هاي كه من از هر كدام از پستهاي شما دوستان برداشت كردم به شرح زير است:
- يادآوري ذات پاك احديت و توكل و تقرب به خداوند مهربان كه جز خير و صلاح بنده اش را نمي خواهد.(داملا)
- تكرار دلايل منطقي جدايي.(حامد)
- درك اين موضوع كه هر سلامي ممكن است خداحافظي درپي داشته باشد.(مريم پ)
- باور داشتن خود.(ويدا@)
- زمان دادن به خود.(دختر مهربون)
- درك درگيري عقل و احساس و واگذاري امر به خداي دانا و پنهان.(سنجاب)
- تلاش براي قطع وابستگي عاطفي.(رايان)
- ديدن جنبه هاي مثبت اين اتفاق.(دانوب)
- زمان دادن و درك اينكه مرحله سوگواري وجود دارد و بايد بگذاريم كه بگذرد.(سابينا)
- ياداشت كردن احوال بد و خلاصي شدن از شر آنها.(matin_alone)
- بخشش اشتباهات خود.(شوكا)
- سرگرم كردن خود با اموري مثل كار و ورزش و درك اين واقعيت كه دنيا متوقف نمي ماند.(الميرا)
- رها كردن آنچه كه در جستجويش هستم. براي بدست آوردن همه چيز بايد از همه چيز گذشت.(سارابانو)
- اميدوار بودن به آينده و اعتماد به خداوند براي سرنوشتي نيكو.(بهار غمگين)
- تسليم شدن در مقابل خداحافظي محترمانه اي كه روزي سلامي محترمانه بوده است.(ملاحت)
- درك كلمه خداحافظي و شكرگذاري.(آفتاب همدرد)
- از هم پاشيدگي يك ارتباط لزوما شر نيست و ممكن است خير عظيمي در آن نهفته باشد.(بالهاي صداقت)
- جايگزيني خاطرات اون شخص با تصاوير ذهني ديگر.(دختر مهربون)
- يادگيري درس اين اتفاق و احترام به تجربه مشترك خودم با اون آقا. مشغول كردن خود با شركت در كلاسهاي مختلف.(آني)
- انجام سفرهاي گروهي. راز و نياز با پروردگار و حتي اشك ريختن.(بهار غمگين)
- پرو بال ندادن به روند احساسي.(آني)
- پرداختن به هدفهاي ديگر زندگي.(سبكتكين)
- خلاصه اي از نكات بالا و فرمايشات مدير همدردي: (ايوب)
بستر زدايي
تمركز زدايي
تصعيد يا حداقل جبران
قطع آبياري ذهني و خيالي
درگير شدن با شبكه اجتماعي نگهدارنده
تكنيك توقف فكر
- درك بازي برد-برد در اين ارتباط و ديدن اشتباهات به شكل يك تجربه.(شقايق)
دوستان گلم...![]()
گرچه راه من هنوز به انتها نرسيده اما در طي اين مدت نور محبت همه شما گلهاي باغ بهشت به دلم نشست و براي تشكر، اين دست گل زيبا رو به شما تقديم مي كنم چه براي شما دوستي كه براي من پست گذاشتي، چه شما دوستي كه پاي پست هاي من تشكر گذاشتي و چه شما دوستي كه فقط اين پستها رو خوندي...
از شما دوستان عزيز تقاضا مي كنم در ادامه پستي نگذاريد و از فرشته مهربان مي خوام كه لطف كنن و اين تاپيك رو براي هميشه ببندند.
متشكرم...

علاقه مندی ها (Bookmarks)