سلام دوست عزیز، شقایق خانم
به تالار خوش اومدی
به عنوان یه دختر، خیلی ناراحتم از دستت!
باور کن مثل یه خواهر نگرانتم شقایق عزیز!
شقایق جان،
ایرادهایی که به ایشون گرفتی، به نظرم به دلیل نوع رابطه ای که دارید، اصلاً بهش وارد نیست.
ایشون همسر شما نیست که روی روابط شما با مردای دیگه حساس باشه!
چیزی که فقط به خود شما مربوطه و براش اهمیتی قائل نشدی (موضوع بکارت)، میخوای برای ایشون اهمیت داشته باشه؟
ایشون جایی تعهدی نداده که به شما پایبند باشه!
یکی از آقایون، که یادم نیست اسم کاربریش چی بود، چند وقت پیش نوشته بود که بدون هیچ تعهدی و بدون هیچ خرجی، میتونه از دخترای زیادی استفاده کنه و حتی میگفت اگه زرنگ باشی، میتونی پول هم ازشون بدست بیاری!6- دوست پسر من بسیار پولکی است و در ازای هرکاری که انجام می دهد پول مطالبه می کند و من مقدار قابل توجهی پول به او داده ام
من باور نمیکردم! اما الان میبینم نمونه ی عینیش مقابل چشممه!
خواهر عزیزم، چرا اجازه میدی تا این حد با احساس و عقلت بازی کنه؟!
عزیز دلم، شما چرا فرقی بین خودت و این شاگرد، حس میکنی؟!5- شاگردش به راحتی صحبت از همبستری با او می کند
شما و این شاگرد، هر دو هیچ نسبتی با این آقا پسر ندارین!
کسی که رفتارش این جوریه، حتی معنی دوست داشتن رو نفهمیده! چه برسه به اینکه بتونه این حس رو به شما منتقل کنه!مرا خیلی دوست دارد
مگه ممکنه کسی رو دوس داشته باشی اما فکر بقیه توی ذهنت باشه و حتی بخوای اونا رو تست هم بکنی و اگه بهتر بودن... ! ! !
شقایق جان، خیلی باید روی خودت کار کنی عزیزم! در اولین مرحله، باید به این رابطه ی ناسالم خاتمه بدی. یا سالمش کنی، یا کلاً قطعش کنی.
شقایق گلم، مگه اختلاف طبقاتی چیه؟
(اگه قبل از آشنایی اومده بودی و میگفتی اختلاف طبقاتی داریم، حتماً در موردش بحث میکردیم. اما الان فرق میکنه)
به این فکر کن که از چیزی که اصلاً اهمیتی نداره، چه قولی ساختی و داری ازش دوری میکنی.
اما به چیزای مهم تر و مهم تری، اصلاً توجه نکردی!
اینا رو نمیگم که سرزنشت کنم! دارم میگم تا متوجه بشی مسیری که داری میری به جای خوبی ختم نمیشه. خواهش میکنم زودتر مسیرت رو عوض کن!
یه چیزی یادم رفت. اینکه میگی:
و این رو جزء خوبیهای ایشون برشمردی، به نظرم اگه از روی این نکته:4- پنهان کاری نمیکند تقریبا
به این نتیجه رسیدی، این معنیش عدم پنهان کاری نیست!فقط خیلی رک می گه اون چیزایی که تو ذهنشه، پسراییو می شناسم که همه کار می کنن ولی با دروغ
اما دوست من همه شرایط و احتمالاتو می گه هرچند که تلخه
این یعنی اینکه ایشون امور غیر اخلاقی و عدم پایبندی براشون اصلاً ضد ارزش محسوب نمیشه! وگرنه کدوم آدمی دوس داره یه ضد ارزش رو بگه و همه جا جار بزنه؟!
نه اونایی که پنهانی این کارا رو میکنن آدمای درستی هستن نه اونایی که پنهان نمیکنن و بازم از این کارا میکنن!
این رفتارشو دلیل بر صداقت و پسر خوب بودن نذار لطفاً!!

علاقه مندی ها (Bookmarks)