خوب حالا كه گفتين دوست پسرتونه برخي از رفتارهاشون راحت تر با اين وضعيت توجيه ميشه مثل صحبت نكردن با شما وقتي كه پيش دوستاش هستش ( چون مثلا اگه مذهبي باشه نميخواد دوستانش بفهمن با كسي دوسته ) البته كاري به منطقي بودن يا غير منطقي بودن يا خوب يا بد توجيحم ندارم فقط ميگم اينطوري راحت تر توجيه ميشه... و قابل قبول تره با زماني كه طرف نامزدتون باشه و اين كارهارو كنه!!!
ولي بازهم رفتار هاي مشكوك گوشي خاموش كردن و چندروز خبر نگرفتنها كه مهمتر هستند اصلا توجيه نميشه ... و اصل مطلب هنوز پابرجاست
به نظر من كه بهتره تا اون تاريخ 4 بهمن كه قرار خواستگاري گذاشتين بي خيال باشي و بشين واسه كنكورت بخون كه عقب نيوفتي،خوب حد اقل اينجوري ديگه خيالت يكم راحت تره و ميتوني به درست هم برسي...
و حالا به موقعش يعني 4 بهمن كه اومد خواستگاري اونوقت به ايشون و شناختش و مشكلاتش فكر كني و حتما هم بعدش مشاوره برين و يه مدت هم نامزد بمونيي و زود عقد نكنيي چون من خيلي هارو ميبينم كه بعد عقد تازه يه كم بيشتر طرفشون رو ميشناسن و وقتي پشيمون ميشن راه برگشتشون خيلي سخت تره چون بايد طلاق بگيرن و خوب ترجيح ميدن اين كارو نكنن و با برخي مشكلات ميسازن ولي نامزد باشي ديگه طلاقي در كار نيست و راحت تري
ولي اگه ايشون 4 بهمن نيومدن به نظرم ديگه اصلا به ايشون فكر نكن چون كسي كه روي يه تاريخي توافق ميكنه ولي همش خواستگاري رو به عقب ميندازه نه قولهاش قابل اعتماده و نه ارزشي براي شما قائله و نه احترامي
به نظر من كه فعلا تا تاريخ مقرر شده بيخيال باش و به درست برس و ذهن خودتو درگير نكن
موفق باشي

علاقه مندی ها (Bookmarks)