فرانک جون من خودم الان تو شرایط میزونی نیستم.
اما راستش رو بخوای سبک جامعه امروزی ما فشار زیادی رو برای مردا ایجاد میکنه. پسرا باید هزینه زیادی رو برای عشق بپردازن برای همین یا به کمک پدراشون متوسل میشن، یا اگر غرور داشته یا پدر پولداری نباشه باید جون بکنه و خودش هزینه عروسی و خونه و اینا رو جمعع کنه و بعد هم سایر مخارج رو بپردازه. راه اخر هم که این روزا زیاد شده که کلا قید ازدواج رو بزنه. یک مرد ایرانی صبح یک ساعت تو ترافیکه شب هم یک ساعت. توی روز هم همش کل کل با آدمای مختلف بعد هم هزار و یک فکر و نگرانی از آینده. واقعا تاثیر داره. و متاسفانه خانواده های پسرا رو برای این همه سختی آماده نکردن برای همین یهو دچار شوک میشن و قاطی میکنن.
همه این حرفا جای خود و اینکه ما باید درکمون رو بیشتر کنیم ( خود من هم یواش یواش این موضوع رو درک کردم)
اما حرمت ها نباید شکسته شه. اگر مردی عادت کنه به بی حرمتی به زنش حتی اگر مشکلات مالی حل شه این موضوع حل نمیشه. خستگی و اعصاب خردی درست. اما گفتن زن برای آرامش مرده نه برای خالی کردن دق دلی هاش. نمی دونم رفتار تو با اون چطوره یا اینکه دفعات بد اخلاقی اون چقدره. ولی شمیم راست میگه با شروع زندگی هر چی باشه کمه کم 10 برابر میشه چون هم بیشتر با همید هم مسائل بیشتر میشه.
نمیدونم شوهرت باهات درد دل میکنه یا نه. بهش فرصت بده نگرانی هاشو برات بگه. بهش نشون بده درکش می کنی و قدر تلاشش رو میدونی اما لوسش نکن. تو دوران عقد اون وظیفه مالی نسبت به تو نداره اما دیگه بابت تفریحات نباید منتی بزاره. تو هم میتونی به بهانه هایی اونو مهمون کنی فقط از این جهت که از نظر روحی احساس کنه که همه فشار روش نیست اما اینکه دنگ بدی و این حرفا اصلا درست نیست. اصلا یه وقتایی کیکی چیزی درست کن با یه چایی تو پارک بخورید کم خرج که حس کنه میشه همه جوره از زندگی لذت برد یا اگه اون پیشنهاد میده برید رستوران یه بار هم تو بگو نه نمی خواد ما باید صرفه جویی کنیم . اینا فقط برای اینه که اون حس کنه تو هم درک می کنی.اما اگه برای تولدت می بردت رستوران حق نداره منت بزاره. و در همین حین مواظب باش پرتوقع و لوس نشه.
همه اینا راه هایی که ممکن کمک کنه، اگر اون جنبه داشته باشه. تو تمام تلاشتو بکن هنوز زوده برای نا امید شدن اما اینا همه میتونه یه هشدار هم باشه و حواست رو بیشتر جمع کن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)