سلام flag عزیز
ضمن تایید راهنمایی های بسیار ارزنده دوستان به خصوص خانم سابینا ، خانم شب نم و حنان
عزیز ، باید به شما بگم که برخی دوستان که شما را دلسوزانه راهنمایی می کنند مانند خانم
سابینا ، خودشان مشکلات زیادی داشته اند و بد نیست که به تاپیک هایشان سر بزنید و ببینید
که بعد از عقد یا ازدواج شرایط چقدر پیچیده تر می شود!
به نظر می رسد که شما درگیر شرایط خوب اقتصادی - فرهنگی این آقا هستید و مهمترین عامل
های رندگی مشترک را که صداقت و روراستی و درک و فهم متقابل است در حاشیه قرار داده اید
و گرفتار عناوین و القاب آقا و خانواده شان شده اید و دائم در حال توجیه رفتارهای آقا هستید!
اما هشدار !!!!!!!!!!
شما دوست دارید دائم مورد توجه همسر آینده تان باشید و دوست دارید در همه حا برای او
مهم باشید و این ویژگی از نظر شما که به نظر برونگرا و عاطفی هستید بسیار مهم است اما
آقا این ویژگی را ندارد و می خواهد فقط وقتی خودش دلش خواست به شما توجه نشان دهد
و هر وقت نیازش برطرف شد ، شما را فراموش می کند و این یعنی زنگ خطر!
می توانی با چنین مردی که در آینده قطعا رفتارهای ناهنجارش بیشتر می شود زندگی کنی
برای مثلا 60 سال؟ ... فرض را هم بر این بگذار که تغییر غیر ممکن یا بسیار سخت است!!
علاوه بر این بیشتر ارتباطات شما تلفنی بوده و شما به این همه نکته برخوردی ، وای به حال
اینکه ارتباطتان حضوری باشد و تحقیقات بیشتر!!!
مسلما این رفتار به دور از نزاکت است و شما از کجا می دانید که او همان کسی است که
می خواسته اید در حالیکه بیشتر ارتباطتان تلفنی بوده و شما حتی باید غذا خوردن او را هم
بارها زیر نظر بگیرید یا طرز برخوردش در جمع و موارد بسیار دیگر که آیا از آنها خوشتان می آید
یا نه ولی ایشان در وهله اول مردود شده!
دوستی داشتم که مثلا از شیوه غذا خوردن نامزدش چندشش می شد و برای همین به او
جواب منفی داد چون ادب و نزاکت برای او خیلی مهم بود!
یعنی می خواهم بگویم آیا در همه موارد کاملا ریز شده ای یا به صرف اینکه خود را مذهبی و
مقید نشان داده دیگر فکر می کنی بسیار ماه است؟
خواهر خوبم نامزد سابق من یک پست مهم در یک مجموعه بسیار بزرگ داشت و من هم
بسیار گرفتار کار و مسائل شرکت هستم اما او هیچوقت نمی شد که احوال مرا جویا نشود و
با اینکه از 7 صبح تا 10 شب سرکار بود ، هرگز از یاد من غافل نمی شد و من بودم که گاهی
یادم می رفت احوالاتش را جویا شوم و هر دو مسئولیت های سنگینی داشتیم اما هرگز این
دلیلی بر بی اطلاع گذاشتن شما نیست!
در بهترین حالت او کارش را به شما ترجیح می دهد و شما با این مسئله مشکل خواهی
داشت البته به شرط اینکه قضیه کار و درگیری کاری مشکوک نباشد و او آدم سالمی باشد!
خدا را شکر کن که او این ناهنجاری های رفتاری را الان نشان داده نه در زندگی مشترک!
راهکارها را هم فقط نخوان و اجرا هم بکن!
امیدوارم بهترین تصمیم را بگیری چون دختر بسیار عاقلی به نظر می رسی!

،مشکل اصلی من بعد از اثبات صداقتش همینه.

؛ودقیقا همین مشکل من بود

علاقه مندی ها (Bookmarks)