RE: تاثیرپذیری مفرط همسرم از خانواده اش
عزیزم به دنیا اومدن نی نی گلت رو تبریک می گم. امیدوارم خدا دل مامان و بابای این نی نی رو پر از عشق و محبت کنه.
راستش خیلی مسلمه که بلو اسکای عزیز دچار حساست بالا شده. شاید بهتر باشه خودت به فکر خودت باشی و اگر احساس می کنی دچار افسردگی بعد از زایمان شدی منتظر این نباشی که دیگران درکت کنند یا افدامی کنند و خودت بری دکتر و از خودت مراقبت کنی.
دوم اینکه من فکر نمیکنم صجبتهای مارد شوهرت اونقدر تحریک کننده و یا توهین امیز بوده باشه. خیلی راحت می تونستی جوابشون رو محترمانه بدی و دیگه اینقدر به اعصابت فشار نیاری و به همسرت هم کمک کنی تا درگیری ذهنی با صجبتهای مادرش پیدا نکنه. می گفتی این لباس رو خیلی دوست دارم تنش کنم مخصوصا که متبرک شده اما حیف که الان بهش بزرگه. نگهش میدارم تا وقتی اندازش شد.
یا وقتی میگن این بچه چقدر ریزه و .. می گفتی خدا رو شکر می کنم که هم سالمه و هم پدر و مادر و مادر بزرگاش بالای سرش هستند تا خوب بزرگ بشه
یا وقتی می گن شوهرت خیلی خوبه و شانس اوردی می گفتی خدا رو شکر که خدا این همسر رو به من داده و من از اینکه فرزندم زیر سایه چنین پدری هست خیلی خوشحالم.
عزیزم اینجوری هم حس محبوب بودن به همسرت می دادی هم تشویقش می کردی بیشتر پیشت بمونه.
می دونم که الان از نظر روحی ارامشی نداری که بتونی درست فکر کنی و عمل کنی. سعی کن ارامش رو به خودت برگردونی تا بتونی رفتارهای سازنده تی برای زندگیت داشته باشی.
هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند
علاقه مندی ها (Bookmarks)