به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 19 آذر 90 [ 15:29]
    سطح
    15
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

RE: می خوام درست زندگی کنم

سلام من سحر دقیقا 2سال و 3روزه که ازدواج کردم.من و همسرم از قبل با هم آشنا بودی بعد از 3سال با مخالفت های شداد خانواده ام با هم ازدواج کردیم.تو دوره دوستی انقدر با هم خوب بودیم که همیشه فکر میکردم اگر با این شخص ازدواج کنم خوشبخت ترین دختر میشم ولی افسوس که الان فکر می کنم بدبخت ترینم.
    هیچ وقت زندگیم اونجوری نبود که من فکرش میکردم یا حرفها وقول هایی که همسرم بهم داده بود رو هیچ کدوم رو بهش عمل نکرد.الان پشیمونم که چرا با این همه خاستگار خوب پولداری که داشتم چرا اینو انتخاب کردم و به حرف خانوادم گوش نکردم.دلم خیلی پره که اگه بخوامک الان همه حرفام بنویسم چند صفحه میشه.اوایل زندگی خوبی داشتیم اما بعد از مدتی مشکلاتمون شروع شدالبته مشکلات مابیشتر بخاطر خانواده بی فرهنگ اون بود که هیچ وقت هم قبول نمیکنه.من تو 1خانواده ای بزرگ شدم که هیچ وقت کمبود مالی نداشتم همسرم هم 1خانواده ای بودن که از نظر مالی از ما خیلی پایین تر بودن.من دقیقا 2ماه بعد از زندگی مشترکمون سرکاررفتم که 1کمکی به زندگیمون بشه ولی با این کار شوهرم تنبل کردم.قرار شد اون پس انداز کنه من هم خرج زندگی روبدم...که دیگه این شده بود وظیفه من که بعضی وقتا پول نداشت میومد ازمن پول میگرفت.من هم بهش میدادم و مخالفتی نمیکردم وتا اینکه متوجه شدم داره کارهاش رو از من قایم میکنه یواشکی سرکیف من میرفت وچک میکرد که من چقدر پول دارم ولی نمیذاشت من بفهمم که خودش چقدر پول یا پس انداز داره...تا اینکه 1شب سر همین موضوع دعوامون شد خیلی بد که کارمون به کتک کاری رسیداصلا باورم نمیشد که همچین کاری رو انجام بده تامشاجره بعدی که هم فوحش بودو هم کتک کاری...خلاصه الان 2سال شده گذشته و عشقم نسبت بهش کمرنگ و کمرنگ تر داره میشه نمیدونم باید چیکار کنم خسته شدم مطمئنم که اون هم خسته شده خیلی هم بهم گفته اصلا فکرشم نمکردم که 1روز به اینجا برسم خیلی ایجوری زندگی کردن برام سخته ...دیگه نمیکم اون اصلا به من خرجی نمیده از وقتی رفتم سرکار 1جوراب هم برام نخریده تو این 2سال 1دفعه نشده به 1مناسبتی برام کادو بخره حالاکادو بخره توسرش دریغ از 1شاخه گل..دیروزهم تولدم بود فقط 1 اس ام اس زده تبریک گفته اومده خونه اصلا انگارنه انگار که تولدمه ناراحت هم که میشم تازه دست پیش میگیره که پس نیفته میگه چته چرا خودت واسم میگیری دست از این اخلاقای گندت بردارموندم دیگه چیکار کنم خته شدم ازتون کمک میخوام .لطفا راهنماییم کند ممنون میشم ازتون.

2. کاربر روبرو از پست مفید sahar.d تشکرکرده است .

sahar.d (چهارشنبه 09 آذر 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)