به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: همدردی

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 27 آذر 90 [ 19:54]
    سطح
    18
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 94
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    76

تشکرشده 76 در 12 پست

Array

RE: همدردی

چهارم:یکی از اون چیزای که باعث نارحتی ام میشه اینکه بعضیا به هر چیزی گوش می دن هر چیزی روهم می بینن بعد ام ضررش و می خورن.
    من به یه خانوم چن لحظه قبل از عقدش گفتم میدونید چرا گوش دادن به آواز صدای زن برای مرد حرامه گفت نه ،گفتم یکی از علتاش اینه که نسبت به صدای شما سرد میشه یعنی هر چقدر هم طنازی کنی باز ام برای اون سرده چون صدای زیبا تر و دلشین تر از شما رو شنیده که بیشترش ام فقط افکت صوتیه همین جور در مورد دیدن عکس و فیلم چون باعث سردی میشه و زندگی رو از زندگی به زیست تبدیل می کنه
    و شما فقط تصویری رو می بینی که روتوش ویدویی شده
    من به لطف خدا از کوچکی تا الان دنبال این چیزا نرفتم اما الان می بینم نسبت به دیگران خیلی خیلی راحت تر و با آرامش بیشتری زندگی میکنم...
    باز ام همه ای ناراحتی یام اینا نبود برای مطالب بعدی بیشتر غصه می خورم چون باعث همه مشکلاته
    پنجم: امید وارم حال منو درک کنید
    منو فرض کنید تو چین ، نزدیک یه معبد که ماله اصیل ترین مذهب بودا( تائوییسم) هست که بیشترین پیرو رو داره
    تومعبد به یه عالم بودای برخورد میکنی می بینی تو بحث می بینی داره حرفای به شما میزنه که قبلا یه جای دیدی یه جای خوندی و شنیدی اما کجا خودم می گم ولی شوکه نشین
    صحیفه ای سجادیه
    بعد به شما بگه این کلام یه بزرگ مرد یه آزاده و یه معتقده واقعیه
    یا اینکه توی یکی از بزرگترین کتابخونهای جهان (کتابخونه آکادمی علوم روسیه )می ری یه قسمتی که از کتابا خیلی دقیق محافظت میشه یه کتاب می بینی با تعجب بر می داری می بینی نهج البلاغس به یکی از کتابدارا میگی این جا این کتاب بهتون میگه این سخنان یه ابر مرد تاریخه
    این جا باید از خودمون بپرسیم داریم چی کار می کنیم
    ما ضربه های که می خوریم بیشترش به خاطر جهل مونه
    راستش خیلی مواقع شده تا صبح تو حرم موندم که اون فضا ی بهشتی منو آروم کنه
    من به اون خانوم و آقا قبل از عقدشون گفتم تا وقتی که مجردین رابطه ای شما دو طرفس اما بعد از ازدواج میشه سه طرفه یعنی طرف اول خدا بعد شما آقا بعدم شما خانوم اگر همیشه طرف اولو داشته باشین دو طرف دیگه همیشه پا برجاست دیگه دعوای نمی کنید و... و تازه طرف اول به زندگی شما نمک می پاشه و اختلافی ندارین و صبور و خوبین اما اگه طرفه اول و از دست بدین طرف چهارمی پیدا میشه و اونم شیطان و بدیه بعدم چیزی از زندگی تون نمی مونه جز تباهی
    میدونید خیلی از دوستای من همسرشون از امام رضا (علیه السلام) گرفتن یکی شون به من گفت من انقدر زنم دوست دارم که تو مهمونیا جلوی دیگران میگم دوست دارم حالا چن نفری هم مسخرام میکنن بعد میگفت تو که کار کردی بهم بگو برای محبت بیشتر چی کار کنم
    توجه کنید طرف اول چی کار میکنه
    خوب ممنون از اینکه خوندین
    از این به بعد تو حرم برای همتون دعا می کنم
    از خدا میخوام برای اونای که مجردا (مثل خودم) یه همسر خوب از اونای که جزوه گنج ها و ذخیره های خودشه بده از اونای که خدا گفته کارگران من در زمینن
    یه دعا ام برای متاهلا
    از خدا می خوام جزوه بهترین زوج های عالم قرارشون بده بعد رنگ و بوی زندگی حضرت زهرا وحضرت علی بهشون بده که با دیدین هم خستگی هاشون بر طرف بشه و خودش نمک به زندگیشون به پاشه اصلا انقدر نمک بپاشه که بشن نمک دون
    در پایان از مدیر همدردی و خانوم های خوب که راهنمای هاشون مثله یه خواهر بزرگتر می مونه تشکر می کنم، از خانوم فرشته مهربان (تو حرم براتون دعا می کنم)وخانوم حنان و بالهای صداقت ،خانوم فلاحت و ani و خانوم دختر مهربون و اینکه خدایش خیلی زیادین از همتون تشکر می کنم
    از همه آقایونم تشکر میکنم،
    اگه شد در مورد اسم آیدیم بعدا براتون میگیم(اگه دوست داشتین)چون توش یه مطلبه خوبه
    اینم اون لینکه
    فقط قبلش یه چیزی رو بگم اونم اینکه از دخترا و پسرای اونجا نمیشه زیاد توقع داشت چون وقتی مقدس ترین چیزی که داره یعنی کتاب مقدسشون باز میکنه میبینه روابط نامشروع زیاد بد نیست
    پس با این دید این مطلب و بخونید

http://iranto.ca/Fa/index.php?option...ogs&Itemid=157

2. 13 کاربر از پست مفید برنابا تشکرکرده اند .

برنابا (چهارشنبه 09 آذر 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)