آنی گلم یه بار دیگه پست منو بخونی کاملا متوجه میشی که اینا برای منم سواله ببین :
..نمی تونم تشخیص بدم این کارهارو برای خودنمایی می کنه یا قلبی هست..اینم برام سوال شده..
من خودمم هنوز این آدمو نشناختم .
ولی واقعا همه جوره احساس می کنم یه گوشه کار می لنگه ..نمی دونم چرا هیچ چیز ایشون به نظرم نرمال نیست .همه چیز به نظرم غیر عادی میاد..
فدای تو بشم عزیزم حرص نخورمن اگه می بینی باهات بحث می کنم دلیلش اینه که حسم کاملا میگه ایشون یه جورایی کارهاش غیر عادی هست ولی واقعا گاهی تشخیص نمی دم کدوم قسمت ها عادی نیست ..
در مورد اینکه تنهاست که خودم شک ندارم .ایشون خیلی تنهایی کشیده و خیلی برای بزرگ کردن پسرش اذیت شده و اینجور که خودش میگه اصلا از زندگیش و پولاش لذتی نبرده ..ظاهرش هم خیلی شکسته هست ..من دلم براش گاهی واقعا می سوزه ..
در مورد فربد گفتی گلم تربیت من همیشه به گونه ای بوده که هیچوقت در مقابل لطف کسی نمی تونم برخورد بد داشته باشم ..همیشه قدردان هستم حتی اگه اون خوراکی ها رو همه رو دور بریزیم باز هم من تشکر می کنم که دل طرفم رو نشکنم ..مخصوصا اینکه فربد هم اصلا علاقه ای به این چیزهایی که این آقا میاره نداره و ما واقعا همه رو می دیم به خدمتکارمون می بره برای کارگر های ساختمون بغلی...فربد اینقدر تامین هست که این چیزا اصلا توجهشو جلب نمی کنه ..همیشه خیلی مرفه بوده ولی کاریش نمی شه کرد من بهش یاد دادم که بگیره و تشکر کنه حتی اگه استفاده نمی کنه ...
آنی گلم من به دلایلی که نمی خوام عنوان کنم و احساس می کنم اخلاقی نیست عنوان بشه اصلا تمایلی به این آقا ندارم ..این دلایل مربوط به ظاهر و توقعات من از تیپ مرد ایده آم هست پس حس نکن می خوام تایید بگیرم ..برعکس می خوام بهم مسجل شه که اشتباه نمی کنم ....ممنونم که همیشه برام وقت می ذاری .کاش می دونستی حرفات چقدر روم اثر مثبت داره
ممنون می شم بازم شما و دوستان راهنماییم کنین که چه راهی برای ناامید کردن ایشون بهتره ..یه برخورد چکشی لازمه یا آروم آروم و به مرور زمان؟؟؟؟

من اگه می بینی باهات بحث می کنم دلیلش اینه که حسم کاملا میگه ایشون یه جورایی کارهاش غیر عادی هست ولی واقعا گاهی تشخیص نمی دم کدوم قسمت ها عادی نیست ..

علاقه مندی ها (Bookmarks)