سلام به آقا کامران و سایر دوستان عزیز
آقا کامران از اینکه بالاخره شریک و همراه زندگیتون رو پیدا کردید و خداوند مهرتون رو به دل هم انداخته خیلی خوشحال شدم مخصوصا که مدتی بود در این مورد چیزی ازتون نشنیده بودم و دلم میخواست بدونم چه خبر شده، خدا رو شکر که همه چی بخ خیر گذشته و حالا به سلامتی قصد ازدواج دارید.
امیدوارم روزی به زودی زود هم خبر ازدواج سایر دوستان مجرد همدردی و خصوصا آقای خارپشت رو با دختر خانم مورد علاقه شون بشنویم انشاء الله.
آقا کامران من هم پستهای شما رو میخوندم و واقعا لذت می بردم از اینکه با وجود شرایط و محیطی که زندگی میکنید خیلی محکم و معتقد هستید.
لحن شما شاید برای بعضیها تند یا با تعصب وبده باشه اما برای من یکی اینطور نبوده چون حرفاتون رو اکثرا قبول داشتم و اتفاقا خوشحال هم میشدم که می دیدم یکسری مسائل که مدتیه برای خیلی از آقایون اصلا مهم نیست برای شما خیلی مهمه و از موضعتون کوتاه نمیاید
امیدوارم در کنار معشوقه و همسر اینده تون مهسا خانم خوشبخت و سعادتمند باشید و هر روزتون بهتر از روز قبل باشه و در تمام طول زندگیتون مومن و معتقد باقی بمونید.
آقا کامران اگه پررویی نباشه من ازتون یه خواسته و خواهش دارم، واقعا به دعای کسی مثل شما که دل پاکی دارید محتاج هستم قول بدید دعام کنید(ممنون میشم)
در پناه خداوند منان خوشبخت و موفق و پاینده باشید![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)