تناقضات واضحی در رفتار و شخصیت این اقا وجو داره
شاید بنظر پیچیده باشه ولی من فکر میکنم تفسیر رفتار ایشون چندان هم سخت نیست
همونطور که خودش گفته همون بار اولی که شمارو دیده باوجود اینکه از متاهل بودن شما مطلع بوده ، به شما علاقمند میشه
همون داستان قدیمیه عشق در یک نگاه!
نمیخوام بگم علاقه ایشون صرفا یه هوس زودگذره اما در منطق نداشتنش شکی نیست
ادم مذهبی ، با خدا ، محترم ، سرشناس ،بانفوذ و ..........هزار تا ویژگی اینچنینی هم که داشته باشه عملکرد فعلیش عقلانی و منطقی نیست
شخصیت شما در حال حاضر به هر دلیلی براش جذابه ولی تضمینی وجود نداره که بعد از ازدواج با شما و درک اختلاف عمیق در زمینه های مختلف باز هم شما رو به عنوان همسرش بپذیره
ایا هیچوقت مستقیما از کم و کیف رابطه با دوست متاهلتون براش توضیحی دادین ؟!
البته بعید نیست که باز هم مصر به ازدواج با شما باشه ، بنظر میرسه ایشون در شما چیزی دیدن که در اون 200 تا خانم زیر دستشون ندیدن !
هوس لزوما به معنای لذت طلبی جنسی نیست اشکال مختلفی داره
خیلی جالبه با وجود اینکه خاستگارهاتون بنظر خیلی به هم شبیه نیستن اما در جایی که به شما میرسن خیلی شبیه به هم رفتار میکنن!
نوشته اصلی توسط f_z
با وجود سن بالایی که دارن حرفاشون و عملکردشون کاملا بر پایه احساسهنوشته اصلی توسط f_z
در مورد اون خواستگار متاهل هم به همین ترتیب ، از اینکه رابطه شما هوس الود نامیده بشه نترسید
ایشون از زندگی فعلی در کنار خونواده و پسرش راضیه اما در عین حال دلتنگ شماست
این دلتنگی از جنس احساسه ، خیلی لطیف ، خیلی رمانتیک
اما باور کنین که اسمش هوسه !
این اقای متاهل حاضره روح و روان و جسم شما رو به بازی بگیره تا کمبودهایی رو که در زندگیش داشته جبران کنه
ناگفته نماند که شما هم همین کار رو کردین اما حداقل اینکه بالاخره بعد از سه سال اونقدر شهامت داشتین که شوهر سابقتون رو به بازی نگیرین
اگه میخواین باز هم اشتباه نکنین
سعی نکنین احساس بی منطق خودتون و یا دیگران رو تطهیر کنین (حتی اگه قصد ازدواج با اونها رو هم ندارین )
یه توصیه تکراری ، از عقلتون کمک بگیرین
با عقلتون رفتار دیگران رو بسنجین
متاسفانه من حس میکنم شما همه این ها رو خیلی خوب میدونین اما
اما با وجود اینکه میگین دلتون نمیخواد مردی تو زندگیتون باشه ناخوداگاه (شایدم خوداگاه ) از داشتن یه زندگی بدون احساس و هیجان های اینچنینی هراس دارین

علاقه مندی ها (Bookmarks)