دوست عزیزم سلام
من واقعا از ته دل برای همه ی ناراحتی هات متاسفم ...و متاسفانه کاری نمی تونم واست بکنم جز این یک پست که برایت می نویسم:
1-دوست عزیز بارها در این تالار گفته ام که : خیانت مشکل فرد خیانت کار است نه فردی که خیانت دیده...در واقع اگر ما اندکی عزت نفس داشته باشیم وقتی خیانت می بینیم دنبال ایراد و اشکال در خودمون نمی گردیم...شما اگر فرشته ی روی زمین هم باشید اون کسی که به اصول اخلاقی و انسانی خودش و به تعهدش پایبند نیست پایبند نمی ماند...و اگر شما بدترین آدم روی زمین هم باشید اگر شوهر شما انسان متعهد و با اخلاقی بود در صدد حل مشکلش با شما بر می آمد نه اینکه سراغ رابطه ای جدید برود.
2- عسل عزیزم ما گاهی تنوع طلبی طرفمان را به حساب کم کاری های خودمان می گذاریم...این اشتباه است...اگر دیگری خطا کرد تو قرار نیست تاوانش را بدهی...همه ی ما آدمها اشتباهاتی داریم...من...تو...شوهرت...اما آیا وقتی شوهرت برای تو کم می گذارد تو دنبال خیانت یا رابطه ی جدید می روی؟
نه...پس علت خیانت ایشون کم کاری های شما نیست...
3-دوست گلم خیانت خطایی هست که اگر بخشیده شد باز هم تکرار خواهد شد...شما به هیچ وجه نباید شوهرت رو ببخشی و تازه محبت بیشتر بکنی...فرد خطاکار رو باید تنبیه کرد نه تشویق! تو حق داری عصبانی باشی ...نبخشی...اعتمادت رو از دست بدی...اینا حق تو هست...شما باید کاری کنی شوهرت بیشترین تاوان رو بده واسه کار خطاش تا این خطا رو دیگه به آسونی دوباره و دوباره تکرار نکنه...
4-دوست عزیز اگر ترسیدی ...اگر از جدایی ترسیدی...اگر واسه اینکه جدا نشی هر حقارتی رو تحمل کردی آخرش کارت به جدایی می رسه اما با حقارت...شجاع باش تو زندگی...ترس از دست دادن آدمارو نداشته باش که آخر هر قصه ای تنهاییه...آدم ترسو جذابیتشو از دست می ده...و وقتی بفهمن از از دست دادنشون می ترسی هر بلایی که بتونن سرت می آرن!
5- 6 ملیارد مردم کره ی زمین که شوهر شمارو ندارن مردند؟ نه...پس شوهر شما هوا نیست که اگه نباشه خدای نکرده تو هم نباشی... ما همه بدون هم زنده خواهیم موند...دنیا صحنه ی همین دل بستن ها و دل کندن هاست...یک روز مرگ پدر ...یک روز مرگ مادر...مرگ همسر...طلاق...اما باز هم زنده می مونیم ...
6- رابطه ای که در اون علاقه یک طرفه باشه همه چیز آدم رو ازش می گیره...عزت نفسشو...غرورشو...اعتمادشو...س امتیشو...امیدشو...
دنیا پره از آدمهایی که مارو دوست دارن پس حیف نیست حروم بشه به پای کسایی که مارو دوست ندارند؟
7- من اصلا توصیه به طلاق و جدایی نمی کنم...اما بهت می گم مثل مرد باش ...شجاع باش و به عنوان یک زن جذاب! تصمیم بگیر با خودت که مجکم بیاستی و از جدایی نترسی و اتمام حجت کن با شوهرت که خیانت را توهین می دانی و توهین را به هیچ وجه تحمل نمی کنی...همانگونه که اگر تو خلانت کنی او هم 1 ثانیه هم تو را نگه نخواهد داشت...
8-خیلی از خانوم ها شرایط شما رو تجربه می کنن...شما اولین و آخرین نیستی...اما طوری رفتار کن که اگر زنی از بیرون تورو تماشا می کنه از زن بودن خودش احساس غرور کنه !![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)