به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 59

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 07 دی 91 [ 16:14]
    سطح
    19
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 23
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    38

تشکرشده 38 در 19 پست

Array

RE: آیا علاقه قابل تغییر است؟

نقل قول نوشته اصلی توسط آتنــــــا25
    ما کمی رابطه داشتیم تا اینکه بیشتر شد و اون همش اوایل عذاب وجدان داشت (پدرش فوت کرده) می کفت بابام ناراحت می شه. تا اینکه با هم صیقه موقت خوندیم و شدیم زن و شوهر
    منظورتون اینه که ارتباط جنسی هم داشتین؟

مگه میشه آدم یهو اینهمه عوض بشه؟؟
    واقعا بنظرت یهو عوض شده!!؟؟؟؟ یعنی قبول نداری که خودت با حرفایی که بهش زدی، با زخم زبونات، با رفتارت رفته رفته باعث شدی اینطوری بشه؟ هربار که بهش گفتی اگه اینطور نشه من میرم با یکی از هم کلاسیهام یا اگه اونطور نشه تموم! هربار که اینو شنیده یه بار تو خودش شکسته، اون موقع هیچی بهت نگفته، انقدر ادامه دادی تا.......
    جون هرچی مرد ِ راست و حسینی قضاوت کن! اگه اون باهات همچین کاری میکرد چکار میکردی؟ بیشتر از 6 ماه دووم میاوردی؟ ولی اون 6 سال تحمل کرد! (اگه من جای اون بودم بهت میگفتم ............. ;) حیف! حیف!! که قوانین تالار اجازه نمیده بگم چی میگفتم! چی باعث شده شما پسرا انقدر احساس تحفه بودن کنید؟! )

دل که بشکنه دیگه نمی شه کاری کرد؟ ذیگه درست نمی شه؟
    چوب خطت بدجوری پر شده پیش این دختر!!!!! اگرم درست بشه حداقل راه درست شدنش حرف زدن و وعده وعید فرداهای روشن دادن و یه معذرت خواهی ساده نیست!!!

بچه ها من شرایط ازدواج ندارم. چیکار کنم؟؟ چیکار کنم؟؟
    خب شرایط ازدواج پیدا کن! شما که میگی خونه دارم ، ماشین دارم، فقط کار ندارم! خب برو پیدا کن! هسته اتم که نمیخوای بشکافی! یا نمیخوای که بری کوه بکنی! آدم اگه یکو بخواد واسه رسیدن بهش سختی های راهم به جون میخره! بعدشم قرار نیست که همین الان عروسی کنید! حداقل الان شرایط خواستگاریو که داری! نامزد میکنید تا یکی دو سال دیگه! بالاخره که میخوای یه روز تشکیل زندگی بدی حالا چه با این دختر چه با کس دیگه بالاخره یه روز باید بری سر کار تا آخر عمرت میخوای بیکار بمونی؟ فقط نگو نمیتونم و درس دارم و نمیشه و ... (اینا بهونه س)
    من خودم هم کار میکنم هم درس میخونم، خیلی از دوستام هستن که ازدواج کردن هم خودشون درس میخونن و هم شوهراشون. تازه اون شوهر داره هم خرج زندگیشونو میده هم خرج تحصیل خودشو زنشو.
    اولا خیلی خیلی ممنون. واقعا لازم بود اینا رو بهم بگن. البته من اینا رو میدونم ولی نمی دونم چطوری جبران کنم.
    جواب سوالا: آره داشتیم 3 ساله که رابطه داریم.
    حق با شماست من خیلی بد گفتم خیلی بد کردم. خودشم اینو می گه که تو دوره اینجوری شده نه تو یک روز. می گه هر دفعه می خواستم جدا شم اما از جدایی می ترسیدم و نمی خواستم برم از طرفی دلم می شکست اما صدام در نمی یومد. اشتباه کرده یهو ریخته بیرون اگه همون اول اینکارو می کرد منم همون اول دیگه ادامه نمی دادم. انصافا اینا رو یادم میارم بیشتر داغون می شم. اون برا من هرکاری کرد خیلی خیلی کمکم می کرد. منم خوب بودم اما بدی هم خیلی داشتم.
    دوست خوبم می شه بهم بگی راهش چیه؟ من الان هم دنبال کار هستم ولی درس هم می خونم. از خانواده ام هم قول گرفتم به محض اینکه کار پیدا کردم بریم خواستگاری. اما راستش خیلی نگرانم.می ترسم. میگم یعنی می شه دوباره مثل گذشته بشیم؟( منظورم اینه حتی بعد از ازدواج می شه مثل قبل بشیم و واسه هم بمیریم؟) می دونی الان فکر می کنم که همچین خراب کردم که دیگه نشه درستش کرد. یعنی می شه؟ راهش چیه؟
    دیروز باهاش صحبت می کردم می گه اون موقع از رو بچگی اشتباه می کردم می گفتم زود ازدواج کنیم الان اصلا دوست ندارم ازدواج کنم. (شما بگین این حرف دلشه یا می خواد منو تنبیه کنه؟) به نظر خودم حرف دلش نیست.من می گم عشقی که بین ما بود بلاخره ما رو بهم می رسونه. چون عشقمونم امتحان پس داده( مطمنم اونم عاشق من بوده) پس بر می گرده! نظر شما چیه؟

حتما می رم سر کار. فقط بگید این رابطه می تونه مثل اولش یا بهتر از اون بشه یا نه؟ و بگبد که این حرفها و تغییرات دوباره می تونه عوض شه؟ به نظرتون می شه عشق رو فراموش کرد؟
    ( دیروز که صحبت می کردیم می گفت این چیزی که الان هستو خیلی دوست داره. راحته. برا خودشه. لازم نیست به کسی جواب پس بده یا اجازه بگیره. می گفت خیلی برا ازدواج زوده. می گفت اگه اگه اگه دوستش دارم صبر کنم شاید شاید شاید بتونه فراموش کنه و برگرده.)
    (یک دوست داره که تو شهرستان دانشجوست. فقط با اون صمیمیه اون از اول اول دوستیمون در جریانه همه چی هست و کاملا هم منو هم انو می شناسه. به دوستش گفته بود می دونم دارم اشتباه می کنم. می دونم هیچکس واسه من امیر نمی شه . می دونم پشیمون می شم. اما الان اصلاً نمی خوام به هیچ چیز فکر کنم. و گفته بود این اخلاقای امیره و نمی تونه درستشون کنه)
    اطلاعات اضافی دادم که خوب راهنماییم کنید. منتظرم. بیشتر از چیزی که فکرشو کنی ازت ممنونم

نقل قول نوشته اصلی توسط عشق خاموش
    مرد حسابی دختر مردم شش سال پات وایستاده بعدش تو بهش گفتی اگه فوق قبول نشی میری یکی دیگرو میگیری!!!!!!!! قباحت داره (حتی اگه واسه شوخی گفته باشی یا بخوای تحریکش کنی درس بخونه)

نقل قول نوشته اصلی توسط یک زن امیدوار
    یه دسته گل بخر همراه با خانواده رسما برو خواسنگاریش!فقط همین و بس...
    اییییییییییییییییی خدااااااااااااااااااااااا . بخدا می دونم . به مولا می دونم اشتباه کردم می دونم خراب کردم.
    شماااااااااااااا بگید چطوری درستش کنم؟؟ چطوری جبران کنم؟؟ چیکار کنم؟؟

2. کاربر روبرو از پست مفید haaj.amir تشکرکرده است .

haaj.amir (چهارشنبه 25 آبان 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)