به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 60

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 09 آبان 91 [ 18:30]
    سطح
    63
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    450

تشکرشده 476 در 164 پست

Array

RE: درموندم!با این اختلاف خوشبخت میشیم؟!

دختر خسته عزيزم
    يعني چي اولا برام مهم بود الان ديگه نيست؟ عزيزم منم فكر ميكنم شما تحت تاثير احساسات يا به اصطلاح عاشقي قرار گرفتين.
    من خودم در تجربه تلخي كه داشتم طرفم از من يكسال كوچيكتر بود و ميدونست كه من عمرا نميتونم با كوچيكتر از خودم رابطه داشته باشم ولي به دروغ خودشو يكسال بزرگتر معرفي كرد و بعد از اينكه عاشقش شدم دروغاشو فاش كرد !!! خيلي ناراحت شدم ولي بدون كه احساس چقدر قوي بود كه حتي از سنش هم گذشتم و گفتم مهم نيست خوب اون موقع احساس جلوي چشمام بود! من قبلش برام مسئله سن خيلي مهم بود ولي بعدش كه اين اتفاق افتاد ميگفتم مهم نيست ولي در اعماق وجودم ناراحت بودم و گاهي به اين موضوع سنمون فكر ميكردم ولي در نهايت ميگفتم اشكال نداره مهم چيزاي ديگه است ( حالا اي كاش چيزاي ديگه اش درست بود بدبختي توي تمام مسائل همين حرفو ميزدم) مثل شما كه ميگي الان ديگه برات مهم نيست نماز و روزه نميگيره ولي اعماق وجودت هنوز ناراحته
    پس بدون عزيز دلم كه اتفاقا اين قضيه خيلي هم برات مهمه ولي چون به اصطلاح عاشق شدي ميگي ازش ميگذرم!! ولي زماني كه سرد شدي و اين احساسات كنار بره ( مثلا 6 ماه بعد از عروسيت) بعدش گرفتار اين مسائلي ميشي كه قبلا ميگفتي برات مهم نيست ولي در اصل مهم بوده.....

و اينكه ميگي طرف شما هم اول ميگفته اين اختلاف عقيده مون مهم نيست ولي الان داره ميگه چرا مهمه و ممكنه بعدا براتون مشكل ايجاد كنه باعث ميشه كه بيشتر به اين مسئله فكر كني

در رابطه با ديدن اندام هم كه خوب من با نهايت احترام با نظر دوستان مخالفم كه مادر يا خواهر پسر ببينن به جاي خود پسر!!! من ديدم كسايي رو كه بعد از ازدواجشون به مادرشون ميگن كه مادر جان همسر من اين عيبو داشته چرا شما ديدي به من نگفتي ؟ براي من خيلي مهم بوده

توي روايات هم داريم و من شنيدم كه براي كسايي كه قصد ازدواج دارن پسر ميتونه به قصد ازدواج به بدن دختر نگاه كنه و حتي دختر ميتونه يه لباس نازكتر بپوشه كه بدنش مشخص تر باشه ( اينو از خودم نميگم از تو روايات شنيدم و خوندم ولي الان حضور ذهن ندارم كه كجا ) خوب طرف حق داره كه وقتي كسي رو براي زندگيش ميخواد انتخاب كنه حد اقل ببينه كه قراره چه شكلي باشه !!!! حالا نميخوام ازدواج رو با خريد مقايسه كنم ولي وقتي مثلا وقتي شما ميخواي يه چيز عمري بخري كه تمام عمرت داشته باشيش !!! عقل حكم ميكنه قبل از خريد چشماتو باز كني و قشنگ ببينيش كه داري چي ميخري كه بعدا پشيمون نشي!!! چشم بسته كه نميشه عمل كرد. به نظر من آقا پسر حق داره قبل از ازدواجش دختر خانم و اندامشون رو ببينه چون حرف از يه عمره !!!! ولي ولي ولي اين مسئله ها بايد توي خواستگاري مطرح بشه زماني كه مطمئن هستي كه طرف اومده براي ازدواج نه اينكه با هركي كه رابطه داشته باشي و خودش بگه قصدش ازدواجه ..... حالا اگه ايشون ميگن اندام اينقدر براشون مهمه كه ميتونه توي تصميمشون تاثير بذاره ،‌ خوب ايشون ميتونن بيان خواستگاري بعدش اندام شمارو ببينن و بعدش تصميم بگيرن !!! خوب هر خواستگاري اي كه نبايد به ازدواج ختم بشه ....

منظورم اينه كه دختر خسته ي عزيز اگه ايشون تمايل دارن كه اندام شمارو ببينن بهشون بگو بيان خواستگاري و بعدش مثلا ميتونن شمارو با بلوز و شلوار ببينن.....

در نهايت وقتي عمقي نگاه ميكني اينكه ايشون از اول احساسي بودن و شما منطقي، اول گفتن اختلاف عقيده مهم نيست ولي حالا ميگن مهمه و شمايي كه اول اختلاف عقيده براتون مهم بوده الان مهم نيست يه جورايي انگار ايشون تا حدودي از فاز احساسي اومدن بيرون و منطقي تر شدن و شما هم انگار از فاز منطقي اومدي بيرون و احساسي تر شدين .....
    اينكه ايشون راجع يه مسائلي حرف ميزنن ( احتمالا مسائل جنسي) و شما موذب ميشين و اينكه ميخوان الان اندامتوتن رو ببينن خوب اين رفتارا خيلي مناسب نيست

شما ازشون بخواين كه اين حرفها بمونه واسه بعد از خواستگاري ببين بهتون چي ميگه؟؟؟؟ و بهشون بگو كه حالا اگه ايشون بيان خواستگاري دليلي نداره كه نتونن بعدش تصميم بگيرن!!!! ميتونن بيان خواستگاري شمارو ببينن و بعدش تصميم بگيرن كسي اجبار به ازدواجشون نميكنه كه!!!!! پس شما اين حرفو به ايشون بزنين كه اين مسائل بمونه براي بعد از خواستگاري ولي اگه ايشون قبول نكردن خوب بايد به حسن نيتشون شك كرد

در رابطه با اختلاف عقيدتون به نظرم بايد بيشتر فكر كنين خصوصا وقتي كه هم شما مشكل دارين هم ايشون!!!

و عزيزم همه اين حرفارو من با فرض اينكه ايشون واقعا قصدشون ازدواج هستش گفتم و مثبت فكر كردم
    اگه بخواي منفي فكر كني همه ي اين رفتارها ميتونه از جانب كسي باشه كه قصد سو استفاده داره و به بهانه ي ازدواج ميخواد....

موفق باشين

2. 4 کاربر از پست مفید حنان تشکرکرده اند .

حنان (یکشنبه 22 آبان 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)